RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Skadesmell for Bale

Sist oppdatert:
Gammel skade holder supervingen ute av OL.

Torsdag fikk Storbritannias fotballsjef, Stuart Pearce, krass kritikk for å ha unnlatt å ta med David Beckham i OL-troppen.

Lørdag fikk «Psycho» enda en trøkk i trynet. Da kom nemlig beskjeden om at Gareth Bale har trukket seg seg fra laget på grunn av skade.

Tottenham-vingen skal ha slått opp en gammel hofteskade og får dermed ikke muligheten til å representere Storbritannia i denne omgang.

Tottenham sparker i gang Premier League-sesongen borte mot Newcastle den 18. august. Om Bales skade vil holde ham ute i så lang tid, er usikkert, men at den vil ha innvirkning på sesong-forberedelsene er det ingen tvil om.

Storbritannias OL-lag møter Senegal, De Forente Arabiske Emirater og Uruguay i gruppespillet.

I tillegg til Bales fravær, er også David Beckham ute av OL-laget.

Det hadde derimot ikke noe med skade å gjøre. Stuart Pearce valgte til slutt å ekskludere Beckham, til tross for at han hadde blitt tatt med i den opprinnelige 35-mannstroppen.

- Naturligvis er jeg skuffet, det hadde vært en stor ære å være en del av dette laget. Allikevel vil du ikke finne noen større tilhenger av laget enn meg, sa Beckham til Skysports da troppen ble offentliggjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere