RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå er EM-kometen på vei til Premier League.

EM er over og overgangsvinduet er igjen åpent. Det betyr trolig at nettopp din klubb kan finne på å annonsere sommerens neste storsignering ganske så snart.

Kanskje faller en mann som Alan Dzagojev i smak? Russeren imponerte under mesterskapet i Polen og Ukraina, og har siden blitt koblet med flere toppklubber, blant andre noen fra Premier League. Russerens kontrakt med CSKA Moskva løper ut i høst, og Dzagojev kan derfor bli en forholdsvis rimelig mann. Ifølge spillerens far så er Tottenham favoritt til å sikre underskriften.

En annen klubb som ser seg om etter offensive alternativer, er Liverpool. De røde skal være på jakt etter Wigans Victor Moses. Mannen med det bibelske navnet har sagt at Anfield kan være en interessant destinasjon, men avventer nok også den angivelige interessen fra Chelsea. Wigan ønsker 12 millioner pund for stjernen, som for øvrig ble avla opp i Crystal Palace.

Liverpool har også den siste tiden blitt koblet med folk som Adam Johnson, Ibrahim Afellay, Stevan Jovetic, Mark Davis, Steve Davies og den franske keeperen Hugo Loris. Når det gjelder det siste ryktet, om burvokteren, skal imidlertid være av det tvilsomme slaget. Lyons president har imidlertid uttalt at keeperen er til salgs, og flere andre klubber skal være på alerten.

Når det gjelder mye omtalte Gylfi Sigurdsson, så sier ryktene at han fortsatt skal til Tottenham, siden Liverpool ikke var villig til å møte islendingens lønnskrav.

Manchester City har selvfølgelig en nederlender på ønskelisten i sommer, Robin van Persie. Manchester City-manager Roberto Mancini er imidlertid ikke bombesikker på å lande spissen.

Chelsea på sin side skal være nær ved å sluttføre en avtale for den brasilianske backen Maicon. Han har de siste sesongene spilt sin fotball i Inter, men også blitt koblet til Real Madrid.

West Ham er tilbake i Premier League og dette skal feires med friskt blod. Londonklubben skal være i ferd med å signere muskelmann Abdou Kader Mangane fra franske Rennes.

Newcastle har gjort flere smarte kjøp den siste tiden, og fansen håper nok at brassen Douglas også blir en god forsterkning. 24-åringen koster fem millioner pund og kommer fra Twente.

Daniel Pranjic takket for seg i tyske Bayern München etter forrige sesong, og er nå på klubbjakt. Kroaten sier det ville vært en ære å få spille hos Everton.

Vi tar også med at steinrike Paris St. Germain er på krigsstien, og den franske klubben skal være villig til å legge åtte millioner pund på bordet for Chelseas John Terry, ifølge Daily Mail.

Mario Balotelli har gjort et godt EM, og agent Mino Raiola vet å sko seg. Agenten hevder nå at Balotelli er den første spilleren i verden som er verdt 200 millioner pund. Ja, da ...

Ståle Solbakken må kjempe med både nebb og klør for å beholde sin stjernespiss Steven Fletcher. Både Sunderland og Stoke ønsker å slå kloa i skotten.

Helt på tampen nevner vi også at André Villas-Boas fortsatt er favoritt til managerjobben i Tottenham, selv om Didier Deschamps nylig takket for seg som hovedtrener i franske Marseille.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Sun, The Mirror, Daily Express, The Times.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere