RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

- Ufattelig skuffende om dette stemmer

Sist oppdatert:
Vålerenga-spillere skal ha dratt på byen før kamp.

Sent mandag kveld meldte NRK at flere av Vålerenga-spillerne ska ha dratt på byen natt til søndag - under to døgn før de spilte mandagens kamp mot Aalesund.

Etter hva Nettavisen erfarer skal det blant andre være snakk om en av klubbens større profiler.

Nettavisen snakket med leder av sportslig utvalg i Vålerenga, Håvard Lunde, mandag kveld. Han kunne fortelle at det er svært skuffende om dette stemmer.

- Dersom dette medfører riktighet er det ufattelig skuffende. Jeg tror ingen som skjønner hva profesjonell fotball er, drar på byen og drikker to døgn før kamp, sier Lunde til Nettavisen.

- Hvis dette stemmer, er det skuffende i den situasjonen vi nå er i. Vi er en klubb under press, og da er det komplett uforståelig om noen har gått ut på byen sammen og gjort dette, sier Lunde.

- Lagkameratene vil reagere
Lunde tror de andre spillerne vil reagere om det er riktig at lagkamerater dro på byen natt til søndag.

- Om dette stemmer, så vil den viktigste reaksjonen komme fra de andre spillerne, forklarer Lunde.

Hovedtrener i Vålerenga Martin Andresen sier til NRK at han ikke kommer til å etterforske saken ytterligere.

- Jeg vet ikke noe om dette, så det er vanskelig å kommentere. Jeg undersøker ikke dette noe spesielt, men jeg regner med at dere gjør det, sa Andresen etter kampen mot Aalesund.

Hektiske dager
Det har vært noen hektiske uker for Martin Andresen og Vålerenga etter at klubben gikk på tap mot både Sandefjord i cupen og Stabæk i forrige seriekamp.

Misnøyen har vært tydelig fra mange av supporterne som har ønsket Andresen sparket.

Forrige onsdag ble det holdt sportslig utvalgsmøte i Vålerenga hvor det ble klart at styret i klubben gir Andresen full tillit videre.

Andresen fortalte etter møtet at det blir foretatt noen små justeringer som omhandler spillestilen til laget i håp om å kapre viktige poeng fremover.

Mandag kveld var derfor mange spent på hva Vålerenga skulle få til da Aalesund kom på besøk på Ullevaal Stadion.

- Vi kommer til å gjøre en del endringer i måten vi kommer til å spille på. Vi ønsker å spille som Spania, men da må vi være ordentlig gode, men vi er ikke så gode enda, sa Andresen til TV 2 like før avspark.

Og det ble ingen stor kamp på Ullevaal Stadion mandag kveld. Da EM-dommer Tom Harald Hagen blåste av etter 90 minutter stod det nemlig 0-0 på måltavla på Ullevaal.

Les mer om kampen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere