RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

La ut nakenbilde av kona på nettet

Sist oppdatert:
Det spredde seg selvfølgelig som ild i tørt gress.

Den tidligere spanske landslagskeeperen Santiago Canizares har i løpet av det siste døgnet blitt en av de mest omtalte på internett.

42-åringen, som la hanskene på hylla i 2008, kom nemlig i skade for å legge ut en nakenbilde av kona Mayte Garcia på nettsamfunnet Twitter.

Canizares var selvfølgelig rask med å slette bildet igjen, men når man har 170.000 følgere så trenger ikke bildet å ligge lenge ute før det blir delt av mange.

Bildet av Mayte Garcia kan du se her

Trendet på Twitter
Dermed ble det ikke like lett for den tidligere keeperen å slette alle spor. Navnet til spanjolen ble også en trend på Twitter i løpet av lørdag kveld.

Både bildet og saken ble i tillegg fanget opp av en rekke ulike nettaviser og blogger. Canizares har kanskje slettet bildet, men hvem som helst kan nå søke det opp.

Bildet av kona er tatt på badet, og viser henne i dusjen uten en tråd. Canizares prøvde i etterkant å skylde det hele på parets barn, men det spørs om det ikke var Canizares selv som måtte stå skolerett da kona oppdaget hva som hadde skjedd.

Dette er imidlertid ikke første gangen Canizares har gjort flaue ting. 42-åringen gikk nemlig glipp av VM i 2002 etter ha mistet en flaske after shave på foten.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Lang karriere
Som keeper hadde Canzares en lang og suksessfull karriere. I perioden 1998 til 2008 var han en sikker sisteskanse for Valencia.

Han har også vært i klubber som Real Madrid, Elche, Celta Vigo og Merida. Han fikk med seg 46 landskamper for Spania.

Nå for tiden jobber Canizares som fotballekspert i spansk Canal Plus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere