RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

- Jo, visst var kampen fikset

Sist oppdatert:
Gamblerne tror politiet får vansker med å bevise kampfiksing.

Flere personer i gamblermiljøet visste at kampen mellom Østsiden og Follo var fikset. – Vi vant en pen, liten sum, sier de til Dagbladet.

Til sammen skal det ha blitt spilt for 120.000 kroner i den aktuelle kombinasjonen, noe som vil ha gitt 570.000 kroner i netto gevinst.

Dagbladet har vært i kontakt med flere personer som har spilt på blant annet langoddsen og satset på hjemmeseier til både Frigg og Østiden i møte med henholdsvis Asker og Follo.

Gamblerne viser fram spillkvitteringer fra Norsk Tipping som bevis.

- Det sier seg selv at informasjonen vi fikk før kampstart var til å stole på, sier gamblerne, som ønsker å være anonyme.

Insiderne i spillmiljøet hevder at det var folk i klubbmiljøet som delte informasjonen om at Follo kom til å tape mot Østsiden, men vil ikke si om det var en av fotballspillerne som varslet om det planlagte jukset.

- Vi vil ikke ødelegge livet til noen, men det er greit å få fram at det også jukses i norsk fotball, sier de videre.

Personene, som har vunnet på kombinasjonen Østsiden- og Frigg-seier, tror det blir en krevende jobb for politiet å dokumentere kampfiksing.

Foreløpig er én Follo-spiller siktet i saken. Han ble løslatt i går ettersom politiet mener det ikke er fare for bevisforspillelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere