RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty Images

Defoe på vei bort fra Tottenham

Sist oppdatert:
Spurs vil ha 8 millioner pund for spissen, som ikke passer inn i André Villas-Boas planer.

Jermain Defoe er tilgjengelig for overføring og er på utkikk etter en ny klubb, til tross for at han er Tottenhams eneste anerkjente spiss. Etter å ha fått liten spillertid i forrige sesong skal Defoe, ifølge Goal.com, være opptatt av å få spille regelmessig førstelagsfotball i den kommende sesongen.

Den nye Tottenham-manageren André Villas-Boas tror ikke at 29-åringen passer inn i hans planer og ønsker å selge spissen i løpet av sommeren.

Defoe har fått en prislapp på 8 millioner pund og QPR og Reading er blant de klubbene som har uttrykt sin interesse. Med 8 millioner pund planlegger Tottenham å signere tre nye spisser før sesongstart.

Spurs har ennå ikke mottatt en formell tilnærming til Defoe, men er klar over interessen fra Premier League-klubber. Tottenham er klar til å innlede forhandlinger og QPR-sjef Mark Hughes skal være spesielt ivrig på å få litt ildkraft til troppen sin.

Defoe spilte 25 kamper i forrige sesong, hvorav 14 ble gjort som innbytter. Villas-Boas, som hans forgjenger Harry Redknapp, antas å mene at Defoe kan være en nyttig troppspiller, men ser ikke han som klubbens første- eller andrevalg-spiss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere