RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Afp

- Krever ikke Champions League-spill

Sist oppdatert:
Liverpool-eier innser at Brendan Rodgers må få orden på laget før de kan drømme om mesterligaspill.

Liverpool-eier John Henry har mindre forventinger foran årets Premier League-sesong enn det han hadde da Kenny Dalglish var manager for klubben i fjor.

Merseyside-klubben endte på en skuffende åttendeplass i fjorårets sesong, noe som førte til at Kenny Dalglish ikke fikk fortsette som manager for klubben. I stedet ansatte de amerikanske eierne tidligere Swansea-manager Brendan Rodgers.

- Legger ikke noe press på Brendan
Ifølge Henry stiller ikke han ikke like strenge krav til lagets ligaplassering den kommende sesongen, slik han gjorde med Dalglish, skriver The Guardian.

- Vi kommer ikke til å legge noe press på Brendan, med å si at han må klare å kvalifisere seg til Champions League denne sesongen. Selvfølgelig ønsker vi å spille i Champions League, men det gjør alle lag i Premier League, sier Henry til The Guardian.

- I fjor trodde jeg at det var realistisk, men vi var langt unna. Så akkurat nå må vi forsøke å få orden på laget – det bør være et mål, forteller Henry.

Amerikanerene har lært
Rodgers er den tredje manageren i klubben siden eierne, FSG, som også eier den amerikanske baseballklubben Boston Red Sox, tok over klubben i oktober 2010.

Henry innrømmer at han har lært en del om fotball siden hans ankomst til Anfield.

- Vi kan mer nå, enn da vi tok over klubben. Vi kunne ikke så mye i starten. Vi har nå hatt 20 måneder på å lære, og dette er retningen vi nå ønsker å ta. Brendan spiller den type fotballen jeg tror Liverpool-supporterne ønsker å se. Man forstår hvorfor vi ansatte ham, han er en inspirerende type, skryter Henry.

Liverpool møter West Bromwich i serieåpningen 18. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere