RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Streeter Lecka / Getty / All Over Press

Trist sorti for Tufte

Sist oppdatert:
Olaf Tufte endte helt sist i semifinalen i singlesculler.

Olaf Tufte kom til London som regjerende olympisk mester, men uten gode resultater i 2012. Håpet var at storformen skulle dukke opp i vannet i rosenteret i Eton Dorney 40 kilometer utenfor London.

Det var liten antydning til form å finne både i innledende heat og i kvartfiunalen, der han karret seg videre med tredjeplass.

I semifinalen var OL-mesteren dessverre sjanseløs.

Mahe Drysdale fra New Zealand var overlegen og vant semifinaleheat A med 1,66 sekunders margin til nærmeste utfordrer, svenske Lassi Karonen. Marcel Hacker ble nummer tre, mens Tufte endte på sjetteplass og ble slått med hele 17,20 sekunder av Drysdale.

Tufte var til og med 3,5 sekunder bak femteplassen, som gikk til Mindaugas Griskonis fra Litauen.

- Å bli slått når du har gjort ditt beste, er greit og akseptabelt, men ikke når du ikke gjør jobben din, sa en gråtkvalt Tufte ifølge NTB.

- Det stemte ikke så bra da jeg kom ut i løpet. Jeg begynte å rote det til, kom ikke inn i flytsonen, og de andre fikk lov til å kjøre fra, sa Tufte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere