RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anna Gowthorpe / Pa Photos

Allen enig med Liverpool

Sist oppdatert:
Joe Allen nær en Swansea-exit.

Joe Allen og Liverpool har blitt enige om betingelsene i en kontakt, melder lokalavisen The Evening Post. En kilde forteller avisen at betingelsene er så gode at Allen nå «er sikret for livet».

Avisen forteller også at Liverpool i juli fikk tillatelse av Swansea til å starte disse kontraktsforhandlingene, selv om klubbene ennå ikke har klart å bli enige om en overgangssum.

Liverpool har angivelig lagt 12,5 millioner pund på bordet samt tilbudt én spiller på lån, som angivelig skal være Jonjo Shelvey, men Swansea skal ikke ha svart på tilbudet.

Swansea skal kreve 15 millioner pund før de lar midtbanespilleren bli en del av Brendan Rodgers' lag.

Hvis enten Liverpool, Arsenal, Chelsea eller en av manchesterklubbene byr 15 millioner pund, må Swansea selge. Denne summen utløser nemlig en klausul i Allens kontrakt med Swansea.

Midtbanespilleren skal være fast bestemt på å signere for Liverpool, og det ser ut som en overgang vil skje så fort klubbene blir enige om en sum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere