RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Flere forlater Tottenham

Sist oppdatert:
Oppryddingen har begynt på White Hart Lane.

Michael Dawson ser ut til å være neste spiller på vei ut av portene på White Hart Lane, etter at Tottenham skal ha godkjent et bud på 9 millioner pund fra Queens Park Rangers, skriver Sky Sports.

Det kun én dag etter at klubben solgte Sebastien Bassong til Norwich.

Dawson ble valgt som kaptein av Tottenham-manager Andre Villas-Boas i flere av oppkjøringskampene før seriestarten, men var ikke med i troppen mot Newcastle på lørdag.

Dette har satt fart i spekulasjonene om at 28-åringen kan være på vei bort fra klubben. Og nå skal altså Spurs ha godtatt et bud fra QPR.

Langt bak i køen
William Gallas, Younes Kaboul, Steven Caulker og nysigneringen Jan Vertonghen ser alle ut til å være foran Dawson i køen om en stopperplass på Spurs-laget.

Dawson har vært i Tottenham i syv år etter at Spurs hentet han fra Nottingham Forest i 2005.

28-åringen var ute store deler av forrige sesong med skade, og virker nå å ikke være en del av planene til Villas-Boas.

Flere spekulerer nå i om portugiseren er i ferd med å kopiere feilene han gjorde i Chelsea.

- Det bør være bekymringsfullt for Tottenham-supportere. Mest på grunn av at Michael Dawson er en veldig godt likt og respektert spiller i laget, sier tidligere Spurs-forsvarer Chris Perry til Sky Sports Radio.

- Han ble først fortalt at han skulle være kaptein, før de nå plutselig skal selge han. Det er en litt merkelig avgjørelse, men forhåpentligvis vet Villas-Boas hva han gjør, sier Perry.

Huddlestone til Stoke
Samtidig bekrefter Stoke City overfor Sky Sports at Tottenhams Tom Huddlestone befinner seg på klubbens treningsanlegg tirsdag. Trolig for å gjennomgå en medisinsk sjekk.

Stoke-spiller Jermaine Pennant skrev følgende på Twitter tirsdag:

Huddlestone var plaget med skader forrige sesong, og fikk kun med seg fire kamper for klubben. Det er ventet at Spurs ønsker å få midtbanespilleren tilbake i form ved å nå låne ham ut til «The Potters».

Andre Villas-Boas virker dermed å være i gang med og sette sitt preg på Tottenham-laget.

Spurs hentet Emmanuel Adebayor fra Manchester City tirsdag, og det er ventet at portugiseren vil signere flere spillere før overgangsvinduet stenger om litt over en uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere