35.000 på en mandag

Foto: hesteguiden.com

Ja, det hadde du vunnet dersom du hadde fulgt vår travekspert Håkon Einar Hansens tips på Drammen travbane mandag ettermiddag. I kveld spiller han Gjerv Prinsen på Leangen travbane i Trondheim.

17.08.09 17:30

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Ny fantastisk tipsklaff!
Støvet hadde ikke lagt seg etter V65-klaffen med Yarrah Boko forrige onsdag, hvor han spilte inn 16.000 kroner, før det smalt igjen i ettermiddagstravet på Drammen i dag. Når fjerdevalget Sorbbest strøk først over mål i finalen, som Håkons friske utgang på det store systemet til 1038 kroner, kunne Nettavisens tipsekspert bokføre en strålende gevinst på 34.758 kroner!! Samtidig satt vårt DD-forslag på 100 kroner klokkerent, og de som fulgte kunne innkassere hyggelige 650 kroner!

På Leangen i kveld stoler ikke Håkon 100 % på noen av de tunge favorittene, og da sier det seg selv at det kan være meget pene penger på gang, dersom hans vurderinger skulle vise seg å holde stikk.

Talent legger på til to?
Ja, det er slett ikke utenkelig at 9 Gjerv Prinsen gjør så i den andre avdelingen, og når vi ble fryktelig imponert av Lome Elden-sønnen i debuten, garderer vi ikke andrevalget i spillet. Valstad-traveren var ved den anledningen totalt overlegen til slutt, etter en avslutning på løpet i 31-fart, og det så ut til å være svært mye å gå på.

Tunge favoritter
Etter at storfavoritten 11 Georg Kemp har blitt strøket i innledningen pådrar 1 Worship Limburgia seg et realtivt tungt favorittstempel, men vi har så langt ikke latt oss overbevise av prestasjonene til 5-årshoppa. En naturlig utgang er det snakk om, men heller ikke noe mer.

Frode Husbyn (har kun vunnet to løp i år!) bestemmer trolig mye av hvor stor utetalingen skal bli i kveld, all den tid han også setter seg opp bak en av dagens største favoritter i den tredje avdelingen i form av 11 Bagpipe. 3-åringen har innledet lovende, men i et løp som teller femten deltakere, skal det ikke skje mye rart før det fort kan bli feil.

I V5-4 styrer Jomar Blekkan favoritten 5 Candy Man Dream, og feilfritt skal det naturligvis dreie seg om en topp vinnersjanse. Silver Pine-sønnen kan dog finne på mye rart, og mot klart skjerpet motstand garderer vi bredt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Vidåpent
I et løp som kun teller åtte deltakere i finalen er vinneren slett ikke lett å spå, og helgardering virker som en fornuftig løsning. Vi syntes dog at hestene fra 20 meter tillegg står best inne i løpet, og en hest som 8 Theoblessa virker til å ha en fornuftig oppgave foran seg.

Ekspertforslag
Til en meget spennende V5A-rebus på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 135, 432 og 1472 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag