RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bugge Mette (Aftenposten)

Løke: - Larvik hevnet seg på Karl Erik

Sist oppdatert:
Håndballstjernen avslører dette i ny bok.

Rundt juletider i 2010 ga Heidi Løke Larvik beskjed om at hun ville forlate klubben og skrive under for ungarske Györ.

Ikke lenge etterpå fikk Løkes samboer Karl Erik Bøhn sparken fra sin jobb som hovedtrener i Vestfold-klubben. Bøhn skal ha vært med Løke til Ungarn for å forhandle fram kontrakten med storklubben og dette skal ha vært noe av grunnen til at treneren fikk sparken.

- Det var hevn
Løke er i disse tider ute med selvbiografien «Gi aldri opp!» og i boken går hun hardt ut mot sin tidligere arbeidsgiver.

«Kort sagt, jeg betrakter oppsigelsen av Karl Erik som hevn for at jeg ikke ble værende i Larvik» sier Løke i boken ifølge VG Nett.

Det er forfatteren Stig Aasvik har ført boken i pennen.

Overfor VG påpeker imidlertid strekstjernen at hun nå har lagt denne historien bak seg og at hun nå skal være i kontakt med Larvik om en retur til klubben.

Larvik-leder Bjørn-Gunnar Bruun-Hansen hevder på sin side at Løkes kontrakt aldri var en del av arbeidskonflikten med Karl Erik Bøhn.

I boken skriver Løke følgende om hva som fikk henne til å forlate Larvik i 2010.

- Har ikke vunnet noe
«Ledelsen sa: Det er nok av uunnværlige mennesker på kirkegården. Vi har ikke vunnet noe internasjonalt med deg på laget. Det er ikke deg media vil ha!».

Bruun-Hansen i Larvik sier til VG at han ikke kjenner til denne uttalelsen.

Heidi Løke er regnet som en av verdens beste håndballspillere og har hatt stor suksess både på klubbnivå og landslagsnivå.

Løke har vært med å vinne både EM, VM og OL med de norske håndballjentene i løpet av de tre siste årene og ble i 2011 stemt fram som «verdens beste» håndballspiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere