RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jarstein blir i Viking

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Og Arild Østbø skal leies ut.

Rune Almenning Jarstein lyktes ikke i jakten på en ny klubb og fortsetter i Viking.

Jarstein har ønsket seg til utlandet, men ingen klubber har lagt inn bud på landslagskeeperen, skriver Stavanger Aftenblad.

- Det har vært et ekstremt stille overgangsmarked. Ingen klubber har ønsket seg ny keeper. Samtidig er det mer normalt enn unormalt i januar, sier agent Jim Solbakken.

Engelske Hull ville ha Jarstein i november i fjor, men da ble budet avslått av Viking-ledelsen. Siden har det vært stille rundt målvakten.

- Rune er landslagskeeper. Han går ikke hvor som helst. Nå gjelder det å prestere for Viking og Norge fram til sommeren. Det er generelt lettere å selge spillere om sommeren. Det er da klubbene setter troppene sine, sier Solbakken til Stavanger Aftenblad.

Siden Jarstein blir i klubben, skal Viking leie ut U21-landslagskeeper Arild Østbø kommende sesong.

- Jeg vet ikke hvilke klubber som er aktuelle, men jeg vet at Viking jobber med saken. Jeg ønsker å spille på et høyere nivå enn norsk 1. divisjon, sier Østbø. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere