RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jönsson: - Barrantes blir i Aalesund

Sist oppdatert:
- Vi håper å forlenge kontrakten hans, sier svensken.

ÅLESUND / OSLO (Nettavisen): Det var TV 2 som tidligere i vinter meldte at Aalesund-spiller Michael Barrantes ikke trivdes i klubben og at han ønsket seg bort.

Playmakeren sa at han ønsket seg til en klubb med ambisjoner og en klubb som kjempet om medaljer. Vålerenga ble nevnt som en mulig destinasjon for Barrantes.

Aalesund-leder Henrik Hoff har i kjølvannet av saken hevdet at osloklubben ikke har råd til å hente costaricaneren. Nå tyder mye på at Barrantes blir værende på Sunnmøre.

- Jeg vet at han trives. Han trives med det spillet han så av oss på La Manga, og han trives med det spillet han selv fikk være med på mot Vålerenga, sier trener Jan Jönsson til Nettavisen.

- Det har noe å si. Det har også noe å si at familien trives godt i Aalesund, legger svensken til.

Se intervju med Kjetil Rekdal og Jan Jönsson i videovinduet øverst i artikkelen.

- Vi vil forlenge
Den ferske AaFK-treneren mener det likevel er naturlig at en spiller av Barrantes kaliber kan bli fristet av et tilbud fra en klubb i en større liga.

- En såpass bra spiller ser sikkert på det å få sjansen i en større liga som spennende. Men vi håper å forlenge kontrakten med ham, sier den tidligere Rosenborg-sjefen.

- Så du kan betrygge fansen om at han blir?

- Ja, det kan jeg gjøre. Han ønsker seg ikke bort og trives bra her, slår Jönsson fast.

- Kan spille på lag
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal, som kjenner Barrantes godt fra sin periode som AaFK-trener, er enig med Jönsson i at gode spillere vil la seg friste av tilbud fra større klubber.

- Spillere med ambisjoner vil alltid videre. Sånn er det med oss trenere også. Får du tilbud fra en større klubb, enn den du er i, så er det fristende. Det er sånn du tenker, sier VIF-sjefen.

- Er det plass til både Barrantes og Mohammed Fellah i VIF?

- Jeg kan si det slik, gode fotballspillere klarer alltid å spille på lag. Men jeg trenger ikke å nevne noen navn, sier treneren for osloklubben.

Aalesund serieåpner hjemme mot Haugesund 16. mars og skal vi tro Jan Jönsson vil Michael Barrantes da fortsatt være Aalesund-spiller.

Se intervju med Kjetil Rekdal og Jan Jönsson i videovinduet øverst i artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere