RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller klar for Vålerenga

Foto: Ole Jonny Hansen / Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal forsterker laget.

Det har lenge vært kjent at Vålerenga har jaktet på den costaricanske kantspilleren Diego Calvo.

Mandag kom beskjeden om at 21-åringen endelig har signert en fireårskontrakt med Oslo-klubben.

Den høyrebeinte kanten kommer fra LD Alajuelense i Costa Rica, og Kjetil Rekdal ser fram til å ønske Calvo velkommen til Valle.

- Dette er en spiller vi har sett på lenge og som har egenskaper vi trenger i Vålerenga. Han er en spennende ung spiller med god hurtighet, en god avslutter og flink til å utfordre én mot én. Han kan spille på begge kantene og eventuelt rett bak spissen, sier Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

- Jeg mener at Diego vil bidra til at Vålerenga blir enda ett hakk bedre enn vi er i dag.

Rekdal har gode erfaringer med costaricanske spillere, i blant andre Michael Barrantes i Aalesund, og Vålerenga-treneren er sikker på at også Calvo kan bli en suksess i Tippeligaen.

- Vi har allerede Giancarlo (Gonzalez, red.anm.) i troppen, han kjenner Diego godt. Det har også vist seg at spillere fra Costa Rica tilpasser seg norsk fotball ganske hurtig. Flere spillere fra Costa Rica har også vært blant Tippeligaens beste spillere i flere år, sier Rekdal.

Calvo er sammen med blant andre Giancarlo Gonzalez, Christian Gamboa og Michael Barrantes tatt ut i den costaricanske landslagstroppen til møtet med USA og kommer til Norge først i slutten av mars.

Han blir neppe spilleklar til Vålerengas første hjemmekamp mot Sogndal.

På sine tre siste kamper for Alajuelense, satte Calvo inn to mål for laget som ligger på tredjeplass i den hjemlige ligaen.

Under kan du se hans scoring mot Cartaginés.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere