RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en lokal helt forlater LSK

Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB / Scanpix)
Sist oppdatert:
Marius Høibråten går til Strømsgodset.

Det har lenge vært spekulert i Marius Høibråten sin fremtid i Lillestrøm, og onsdag melder klubben på sin hjemmeside at 18-åringen går til Strømsgodset etter sesongen.

LSK mister dermed en av sine mest talentfulle unggutter.

- Dette er en overgang vi har liten forståelse for at skjer. Men Norge er et fritt land, og folk kan velge selv. Det må vi bare respektere, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Romerikes Blad.

Høibråthen, som har vært i klubben siden han var 13 år, har spilt ti kamper for kanarifuglene denne sesongen, og vist seg bra fram i den bakerste rekka. Fetsokningen har også spilt flere kamper på aldersbestemte landslag, og har vært på treningsopphold i den tyske storklubben Borussia Mönchengladbach og i nederlandske FC Twente.

Til Nettavisen i april sa Høibråten at han drømmer om å én dag bli Liverpool-spiller.

- Målet er Liverpool, det hadde vært moro. Jeg skal jobbe hardt og målrettet hver dag, så får vi se hvor langt det går, sa den nå Godset-klare midtstopperen, som også bedyret at det skulle mye til for at han ville forlate Lillestrøm.

- Lillestrøm er klubben i hjertet mitt, så det skal mye til for at jeg vil bort herfra.

Og mye har tydeligvis skjedd, ettersom Høibråten nå forlater Åråsen. I sommer forsvant også 21-åringen Fredrik Gulbrandsen til Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere