RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er tiltenkt en viktig rolle på laget

Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Landslagsstopperen Johan Lædre Bjørdal flytter til Danmark.

Landslagsstopperen Johan Lædre Bjørdal (27) vraket Viking og skal fra nyttår spille for AGF i dansk superliga, melder RA.

– Alt er klart, og Johan har undertegnet en kontrakt på to og et halvt år. Han signerte nå i ettermiddag, sa Bjørdals agent Tore Pedersen til RA onsdag.

Bjørdals kontrakt med Viking går ut etter årets sesong, og han går dermed gratis til sin nye klubb. AGF har siden i sommer vært favoritt til å kapre midtstopperen, ifølge agenten.

– De meldte sin interesse i sommer og har i grunnen vært favoritter hele veien. Interessen (fra andre klubber) har vært stor, men valget falt altså på AGF. De har en god plan for ham, og Johan har likt det klubben har presentert.

Tidligere i høst ble det klart at Bjørdal hadde avslått et kontraktstilbud som ville gjort ham til Vikings best betalte spiller. Hovedpersonen selv sier han ønsket å prøve noe nytt.

– AGF er en klubb med ambisjoner, og man ønsker å være i toppen av dansk fotball. Jeg er tiltenkt en viktig rolle på laget.

– Jeg trengte noe nytt. Superligaen er bedre enn eliteserien, så jeg ser dette som et steg opp, sier Bjørdal til Århus Stiftstidende.

Landslagsspilleren var i høst også koblet til blant andre Rosenborg. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere