RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høiland: - Jeg blir Stabæk-spiller

Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Høyrebacken bekrefter at han returnerer til Bærum.

ULLEVÅL (Nettavisen): Jon Inge Høiland fikk muligheten fra start i det som allerede før søndagens cupfinale var klart at ville bli hans siste i hvitt og svart.

36-åringen bekrefter overfor Nettavisen at Bærum blir neste stopp for ham og familien, og at han blir Stabæk-spiller fra og med neste sesong.

- Dette var min siste kamp som Rosenborg-spiller. Jeg bestemte meg allerede i februar for at dette ble mitt siste år i Trondheim. Familien min flyttet hjem i sommer, og det har hele tiden vært planen, sier Høiland til Nettavisen.

Familien har beholdt huset på Snarøya og returnerer nå dit. Høiland gleder seg til å returnere til klubben han vant seriegull med i 2008.

- Jeg har en avtale om å snakke med Stabæk over helgen, men jeg kan si allerede nå at det blir Stabæk for meg neste sesong. Det er perfekt for meg å komme hjem og at de rykket opp. Da blir det tippeligaspill i 2014 også, sier Høiland til Nettavisen.

Høyrebacken var naturlig nok skuffet over at Rosenborg-karrieren ble avsluttet med tap i cupfinalen.

- Vi slipper inn tre dødballmål, og da taper man. Etter en tam førsteomgang fra begge lag, får vi egentlig kampen dit vi vil når vi scorer 2-1. Vi kan ligge og kontre litt. Mot et litt overivrig Molde får vi kanskje kampens største sjanse til å score 3-1. Det er bittert av vi ikke setter den.

- Etter en ny dødball imot slipper vi inn et nytt mål. Deretter får vi to sjanser til å score 3-2 selv. Når de får frispark der, så lager jo Hoseth magi. Vi har ikke sluppet inn tre dødballmål noen gang, tror jeg - ikke to engang. Det er bittert, sier Høiland.

Nå returnerer han altså til klubben han vant Tippeligaen med i 2008. Høiland har tidligere spilt for Bryne, IFK Göteborg, Malmö og Kaiserslautern.

LES OGSÅ:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere