RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper det er noe av meg i henne

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Nora Mørk og resten av håndballjentene avslører sine forbilder.

Norsk kvinnehåndball har dyrket fram en rekke storstjerner siden gjennombruddet i 1986. Men hvem liker dagens VM-spillere best?

Mandag spiller Norge åttedelsfinale mot Tsjekkia. På laget er meritterte jenter i alderen 21 til 33 år. Her forteller de om sine idoler.

Nora Mørk (21): - Katja Nyberg, hun har litt ekstra. I tillegg har hun som meg vært gjennom ganske mange skader. Jeg håper det er noe av meg i henne.

Karoline Dyhre Breivang (33): - Ingrid Steen og Heidi Sundal. De møtte jeg tidlig gjennom mamma som jobbet i håndballforbundet. De var hyggelige, og jeg synes de var gode.

Anja og Anja
Anja Hammerseng-Edin (30): - Anja Andersen. Jeg husker ikke hvor tidlig jeg begynte å følge med henne. Men hun hadde det kreative og uventede ved seg.

Heidi Løke (31): - Jeg likte godt Susann Goksør Bjerkrheim. Hun ga alltid 100 prosent og var en kriger ute på banen. Det er noe jeg kjenner meg igjen i.

Isabel Blanco (34): - Heidi Sundal var den første. Det var noe stort med henne på et eller annet vis.

Uten
Linn Jørum Sulland (29): - Susann Goksør Bjerkrheim. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble bare fan av henne.

Katrine Lunde (33): - Jeg har aldri hatt noen forbilde på den måten. Jeg så ikke mye på håndball eller annen sport på TV. Men jeg husker at det var artig med Cecilie Leganger på forsiden av «Håndballdagboka». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere