RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skulle ønske han hadde fått se meg mer

Foto: NTB scanpix (montasje Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nora Mørk om Rosenborg-kjæresten.

SERBIA - NORGE 28-25

BEOGRAD (Nettavisen): Onsdag kveld røk Norge ut av håndball-VM i Serbia. Vertsnasjonen ble for sterk for de norske jentene og det var selvsagt mange som hang med hodet etter oppgjøret.

En av dem som fram til møtet med serberne har hatt et strålende VM, var ungjenta Nora Mørk. Mørk har lenge vært ute med skade, men har gjort comeback nå i høst og imponert mange.

Larvik-stjernen har et EM-gull fra før, men måtte konstatere at det ikke ble noen VM-medalje nå.

- Dette er uvant, det er vanskelig å sette ord på det som skjer, sier hun.

- Vi brenner blant annet to straffer, jeg en og Linka (Riegelhuth) en. Det skal jeg aldri gjøre igjen. Vi brenner også en stor kontring. Nå har vi også sett Norge svikte på slutten i en viktig kamp, sier hun.

- Det er kjipt
Kantspilleren sier at hun gjerne skulle ha fått vist seg fram mer i dette VM. Spesielt ville hun at både familien og kjæresten Stefan Strandberg, som spiller for Rosenborg, skulle få mer å juble for.

- Det er godt å ha familie her som ser på, og Stefan, også, men det er kjipt at de ikke får se meg spille mer. Jeg skulle ønske de hadde fått sett meg i flere kamper, sier Mørk til pressen.

Norge ledet kampen to ganger med fem mål, men lot likevel Serbia slippe inn igjen i oppgjøret. Mørk mener det er ulikt Norge å tillate noe slikt, og mener ikke at serberne var så mye bedre enn Norge.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Nei, det er ikke likt Norge i det hele tatt. Vi var faktisk best i store deler av kampen, sier hun.

- Spesielt bakover var vi gode. Vi vet hva som kommer. Nå vet vi hvordan det er å stå igjen på den andre siden som taper. Men selvsagt så er det jevnere nå enn tidligere. Det er ikke lenger bare snakk om Norge og Montenegro, sier Mørk.

- Vokser på det
Det var rundt 15.00 tilskuere i Beograd Arena onsdag kveld, de fleste av dem serbere. Mørk er likevel klar på at jentene ikke lot seg påvirke av den ville stemningen i hallen.

- For min egen del synes jeg det gikk greit. Jeg brydde meg ikke så mye om det. Men det er klart at Serbia vokser på det, sier Mørk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Heidi Løke, som til daglig er proff i ungarske Györ, er enig med Mørk.

- Jeg lot meg ikke påvirke. Jeg og Katrine (Lunde) er vant til å spille med slik trøkk på tribunen i nesten hver kamp, så jeg lot meg ikke påvirke av det, sier hun til Nettavisen.

Ifølge Nora Mørk var det mange skuffende jenter i den norske troppen etter tapet.

- Det er mange som er skuffet nå, for vi hadde tro på seier i dag. Nå må vi dra hjem og trene for å komme knalltøft tilbake. Det er kvalifisering igjen i mars, så vi må bare jobbe hardt, sier Mørk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere