RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tung beskjed for Storhamar

Foto: Aas, Erlend / NTB Scanpix
Blir trukket 15 poeng.

Storhamar blir trukket 15 poeng inneværende sesong på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Det bestemte forbundsstyret i ishockey mandag.

15. november i fjor vedtok styret i ishockeyforbundet å straffe Storhamar med 15 poengs trekk, men etter diverse møter med klubben, fikk Storhamar-ledelsen frist med å få orden på økonomien til årsskiftet.

Dersom økonomien da var betraktelig bedre og oppfylte de kravene ishockeyforbundet hadde stilt, skulle klubben slippe unna poengstraff.

«Forbundsstyret registrerer et stort og entusiastisk engasjement rundt klubben, men må samtidig konstatere at på tross av dette er den økonomiske situasjonen ved årsskiftet ytterligere forverret sammenlignet med de tall som ble lagt fram per 31. oktober i fjor.

Forbundsstyret har derfor mandag kveld vedtatt å opprettholde sanksjonen på 15 poengs trekk i inneværende sesongs seriespill.»

Dette skriver forbundsstyret i en pressemelding etter sitt møte mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere