RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk henter landslagsspiller

Foto: All over Press
Sist oppdatert:
- Han er god med begge bein og jobber hardt, skryter Bob Bradley.

BÆRUM / OSLO (Nettavisen): Nyopprykkede Stabæk har sikret seg en forsterkning før kommende sesong i nyzealenderen Craig Henderson.

26-åringen har spilt for Allsvenskan-klubben Mjällby de siste sesongene, og en avtale er allerede i boks. Den blir trolig undertegnet fredag eller én av de nærmeste dagene.

Det bekrefter sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, overfor Nettavisen torsdag.

- Den avtalen går i orden, ja. Jeg har vært bortreist noen dager, og det er den eneste grunnen til at den ikke har blitt sluttført ennå. Det kan skje allerede i morgen, sier Olsen til Nettavisen.

Også Stabæk-trener Bob Bradley regnet avtalen som klar da Nettavisen besøkte torsdagens Stabæk-trening i Bærum Idrettspark.

Den ferske Stabæk-treneren er sikker på at Henderson kan bli en viktig bidragsyter i et ungt Stabæk-lag den kommende sesongen.

- Han har hatt et par sesonger i Sverige, har gjort det bra, og kommer til å bidra med kvalitet i laget vårt. Han kan spille både på venstresiden og høyresiden, er god med begge bein og jobber hardt, sier Bradley til Nettavisen.

Henderson spilte collegefotball for Darmouth Big Green i tre år før han signerte for Mjällby i 2010.

I oktober i fjor debuterte han for New Zealands landslag i treningskampen mot Trinidad & Tobago. Han var også på banen i VM-kvalifiseringskampen mot Mexico en måned senere.

Michael Stephens kan bli neste signering for Stabæk. 24-åringen har spilt for LA Galaxy de siste sesongene og spilte hele kampen mot Sarpsborg 08 forrige uke.

- Mike spilte 90 minutter i treningskampen mot Sarpsborg forrige uke, til tross for at han kom hit dagen før. Han gjorde en god jobb, sier Bradley.

Stabæk serieåpner hjemme mot Sogndal 30. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere