RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

4-3-1-2 venter for Flo

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tore André Flo og hans Siena sparker i gang sin sesong søndag. Trolig starter Siena med en 4-3-1-2-formasjon med Flo som en av to spisser.

Flo har fått fri fra klubben i et par dager, men alle regner det som sikkert at stryningen starter mot Palermo på Renzo Barbera. Ventelig velger Sienas nye trener Gigi Simoni 4-3-1-2 som formasjon mot "Rosa".

Det betyr ifølge Gazzetta dello Sport at Flo får den rutinerte stjernespissen Enrico Chiesa som makker. Chiesa har imidlertid slitt med et muskelproblem og kan bli erstattet av nyinnkjøpte Marco Carparelli.

I den såkalte "trequartista"-rollen vil Simoni ventelig bruke Fabio Pecchia som nylig ankom fra Bologna. Pecchia er en rutinert spiller med eminent teknikk. Han har imidlertid vært ujevn og aldri klart å etablere seg i en toppklubb. Siena håper at Pecchia skal fore Flo med målgivende pasninger.

I trener Simoni har for øvrig Flo fått en av serie A mest rutinerte trenere. Simoni har ledet toppserielag i 12 sesonger og debuterte så tidlig som i 1976/77-sesongen med Genoa.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere