Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

4 millioner ekstra i V75!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Nok en gang er det jackpot i V75, og i jakten på de ekstra millionene har vi festet oss ved to solide bankere denne lørdagen.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Nok en gang underskred nemlig utbetalingen for fem riktige 15 kroner på Drammen forrige lørdag, og dermed sendes 3 983 652 kroner rett inn i syverpotten på Leangen. Det vil med andre ord si at du får nærmest dobbelt betalt dersom du klarer å prikke syv rette, og en kupong som er alene om å ha alle vinnerne denne gangen utbetaler mer enn 12 millioner kroner!

Noe langt utenom det vanlige
Ja, man behøver ikke være Petter Smart for å skjønne at 3 Leo On Line er en hest lang over gjennomsnittet, og med helt optimale forutsetninger for 5-åringens del garderer vi ikke i V75-3. Rite On Line-sønnen debuterte først i juni som 4-åring, og på 10 starter har det så langt blitt fem triumfer.

Etter å ha blitt toer i en V75-finale på sterke 15.4 full vei ved juletider årsdebuterte vår første banker for dagen med sølv, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt. Wikberg-traveren er lynrask fra start, og med lettvekteren Atle Solhus i sulkyen blir han i hvert fall ikke noe dårligere!

Enormt potensialet
Selv om 5 Mega Vang i V75-6 står med tett oppunder 550.000 kroner i grunnlag er dette snakk om en hest som slett ikke har fått full uttelling for sin enorme kapasitet. Viking Kronos-sønnen har slitt med mye problemer helsemessig i sin karriere, men i de siste startene har det sett ut til at ting er i ferd med å stabilisere seg mye.

Westergård-traveren var et lekkert skue ved sin siste triumf på fine 15.8 full vei etter en sisterunde i 13.5-fart, og vi tror ingen klarer å stå i mot den kapable krabaten på lørdag, dersom han fortsetter den flotte trenden.

Høy klasse
To meget gode hester i grunnlaget støter sammen i den tredje avdelingen, og en naturlig favoritt på sporfordelen må 9 Sune Palema bli. Det skal nesten ikke være mulig å vinne en sprint i Drammen fra den posisjonen Banker Hall-sønnen satt i underveis sist, og det var rett ut imponerende hvordan 5-åringen rundet til seier på sterke 15.6 (vi syntes dog at denne starten kommer lovlig tett på den foregående med to langreiser på en uke...).

Fryktelig god er uansett også 12 Beat The Wiz, og selv om sporet med fordel kunne vært bedre er ikke Eggen-traveren slått på forhånd. Det er et langt oppløp på dagens arena, og dersom The Wizard-sønnen har litt flyt på førsterunden ser vi ikke bort i fra at 4-åringen bokfører sin tredje triumf for året.

To outsidere finner vi i form av 1 Thai Black Wonder og 5 Orions Carmaba, og vi betaler for disse to på våre to største spilleforslag. Førstnevnte står lekkert til i løpet, mens sistnevnte gjør en meget spennende årsdebut på en distanse som trolig er den optimale.

Kjøp Nettavisens eksperkupong her.

Tre hester gjør opp?
Vi satser i hvert fall på at hestene fra Østlandet gjør opp om den gjeveste sjekken i den andre avdelingen, og en naturlig favoritt må 4 Sir Spinville bli. Armbro Plush-sønnen har innledet årets sesong på imponerende vis med tre triumfer på fire starter, og champion Høitomt vet nok å gjøre de rette trekkene underveis.

Både 7 Missionary Man og 15 Next Step trekker trolig klar fordel av dagens arena, og med litt flyt på veien tror vi begge dukker opp i rette enden til slutt. Førstnevnte avsluttet storveis til sølv sist på fine 17.0 full vei, mens sistnevnte har konkurrert i klart tøffere omgivelser enn dette hele veien.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-1, 5 og finalen kan du lese ved å klikke her!

Lukrativ kveld for Nettavisenspillerne!
Ja, på Bjerke på onsdag kom vi med et rått DD-spill med banker på tredjevalget K.L.M. Prelong , og nok en gang gjorde våre lesere et realt innhugg i DD-kassa (for 14 dager siden forsynte de seg grovt med Vesle Rappa...) ! Det minste forslaget på 100 kroner satt nemlig klokkerent på en rekke, og de av våre lesere som kjøpte det kunne inkassere meget pene 1874 kroner!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 126, 378, 756 og 2166 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Til det nye spillet V4 har vi satt opp to forslag på hhv 72 og 384 kroner, og de kan du kjøpe her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Leangen på NRK2 kl. 17.15-18.00 på lørdag!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!