Gå til sidens hovedinnhold

5,5 millioner? Nei takk

Anders Myrvold (28) har avslått Detroit Red Wings´ siste tilbud om en årslønn på drøyt 5,5 millioner kroner. Nå er han fri til å gå til hvilken klubb han vil.

Men det var ikke lønna det var noe galt med. Det var kontraktslengden som fikk nordmannen til å si nei til videre spill i storklubben.

- Jeg var fornøyd med lønna, men det var snakk om en kontrakt på 1+1 år, og da ville det vært klubbens valg om de ville beholde meg det andre året, sier Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- På grunn av den ventede lockouten, så vil jeg ha toårskontrakt. Nå vil jeg heller se om jeg kan få en to- eller treårskontrakt noen andre steder, fortsetter han.

Kan kontaktes onsdag
Inntil onsdag kveld hadde ingen NHL-klubber lov til å ta kontakt med ham, men onsdag kveld ble han såkalt "free agent". Dermed kan det komme tilbud fra andre NHL-klubber i løpet av kort tid. Han fikk mye ros for innsatsen sin i fjor, og er trolig en aktuell mann for flere lag.

Myrvolds agent, Norman Dupont, var enig i at han burde prøve lykken andre steder.

- Han følte også at jeg burde gå for en lengre kontrakt. Jeg går heller litt ned i lønn for å få to år. Sikkerheten ved to år er verdt mer enn en bra årslønn, sier Myrvold.

Søker «god følelse»
- Noen ønsker om ny klubb?

- Jeg går etter den gode følelsen, sier Myrvold som har god kjennskap til hvilke klubber og klubbeiere som driver fornuftig.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat