Gå til sidens hovedinnhold

5. plass for Bardal

Polsk dominans i verdenscupen i Engelberg.

Anders Bardal klarte ikke å heve seg i finaleomgangen og ble nummer fem i søndagens verdenscuprenn i hopp. Trønderen var 7,2 poeng bak vinneren Kamil Stoch.

Som dagen før ble det igjen polsk dominans i sveitsiske Engelberg. Stoch tok sin tiende verdenscupseier, mens Jan Ziobro ble nummer tre. Sistnevnte vant lørdagens renn.

Bardal hoppet 129 meter i finaleomgangen, og det var 3 meter svakere enn i første omgang. Totalt fikk han 267,5 poeng fra juryen. Det var 2,5 poeng opp til treer Ziobro på pallen.

Heller ikke Gregor Schlierenzauer fikk klaff da det gjaldt som mest. Østerrikeren ledet etter første omgang, men måtte ta til takke med fjerdeplassen etter et svev på 128,5 meter.

Anders Fannemel ble nest beste nordmann på sjuendeplass. Han hoppet litt bedre i finalen med 130 meter og fikk totalt 262,6 poeng.

Ole Marius Ingvaldsen endte på 28.-plass med 234,3 poeng etter et sistehopp på 120,5 meter. Tom Hilde endte sist i finalen med 222 poeng og hopp på 123 og 112,5 meter.

Robert Johansson endte på 46.-plass etter et hopp på 114 meter og fikk ikke være med i finaleomgangen. Rune Velta ble slått ut i kvalifiseringen. (©NTB)

Kommentarer til denne saken