RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5. strake for Bolton

Kevin Nolan, Bolton
Kevin Nolan, Bolton Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Bolton er i støtet om dagen og vant lørdag sin femte strake ligaseier. Men vinnermålet var av det kontroversielle slaget.

CRYSTAL PALACE - BOLTON 0-1: Etter seks strake tap, har Bolton løftet seg skikkelig de siste ukene. Seieren over Crystal Palace var den femte på rad og laget har nå klatret helt opp på sjetteplasss på tabellen. Hvem ville trodd det før ligastarten i august?

- Ballen var inne

Scoringen kom etter 31 minutter da Liverpool-fødte Kevin Nolan satte en retur fra Palace-keeper Gabor Kiraly i mål. Men var det virkelig mål? TV-bildene kunne ikke bekrefte at ballen var helt over mållinja idet Palace-forsvarer Emmerson Boyce klarerte den ut på banen igjen. Men til tross for protester, dommer Graham Poll blåste for scoring til gjestene.

- Jeg er sikker på at ballen var over streken før han klarerte den vekk, sa Nolan til Sky Sports etter kampen og fikk støtte av sin manager Sam Allardyce: - Jeg er glad for at linjedommeren var på pletten og gjorde jobben sin.

Fra mareritt til drøm

Mens desember var et mareritt for Bolton med tap etter tap og synkende selvtillit, er laget nå med i kampen om UEFA Cup-plass neste sesong. Den sjansen har Allardyce tenkt å gripe med begge hender.

- Kanskje har vi en sjanse til å henge med i toppen, men aller viktigst er det at vi har sluttet å slippe inn mange mål. I dag skyldtes det imidlertid mer at Palace misset sine sjanser, enn at vi var gode i forsvar, sa Allardyce.

Palace lever derimot farlig og ligger faretruende til rett over nedrykkstreken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere