RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5,5 millioner? Nei takk

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Anders Myrvold (28) har avslått Detroit Red Wings´ siste tilbud om en årslønn på drøyt 5,5 millioner kroner. Nå er han fri til å gå til hvilken klubb han vil.

Men det var ikke lønna det var noe galt med. Det var kontraktslengden som fikk nordmannen til å si nei til videre spill i storklubben.

- Jeg var fornøyd med lønna, men det var snakk om en kontrakt på 1+1 år, og da ville det vært klubbens valg om de ville beholde meg det andre året, sier Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- På grunn av den ventede lockouten, så vil jeg ha toårskontrakt. Nå vil jeg heller se om jeg kan få en to- eller treårskontrakt noen andre steder, fortsetter han.

Kan kontaktes onsdag
Inntil onsdag kveld hadde ingen NHL-klubber lov til å ta kontakt med ham, men onsdag kveld ble han såkalt "free agent". Dermed kan det komme tilbud fra andre NHL-klubber i løpet av kort tid. Han fikk mye ros for innsatsen sin i fjor, og er trolig en aktuell mann for flere lag.

Myrvolds agent, Norman Dupont, var enig i at han burde prøve lykken andre steder.

- Han følte også at jeg burde gå for en lengre kontrakt. Jeg går heller litt ned i lønn for å få to år. Sikkerheten ved to år er verdt mer enn en bra årslønn, sier Myrvold.

Søker «god følelse»
- Noen ønsker om ny klubb?

- Jeg går etter den gode følelsen, sier Myrvold som har god kjennskap til hvilke klubber og klubbeiere som driver fornuftig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere