RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uaktuelt å bryte med Suzann

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Jan Erik Aalbu benekter at det er aktuelt å sparke Suzann Pettersen.

I torsdagens utgave av VG ble det skrevet at Suzann Pettersen risikerte å få sparken fra Team Norway i golf på grunn av et ikke altfor bra forhold til teamsjef Jan Erik Aalbu.

Dette benekter Aalbu er rett.

- Det medfører ikke riktighet. Poenget mitt er at vi svært gjerne vil at Suzann skal være med videre på Team Norway. På grunn av caddie-saken tidligere i vinter så har ting vært litt kjøligere mellom meg og Suzann enn jeg skulle ønsket, men dette skal vi diskutere under turneringen på Bogstad. Da skal vi se hvordan vi kan få et bedre samarbeidsforhold foran neste år. Vil vil gjøre alt for at Suzann skal bli med i Team Norway også videre, sier Aalbu til TV 2 Nettavisen.

Suzann Pettersen ble forbannet da hun mistet caddie Mark Fulcher til Henrik Bjørnstad i vinter. Hun hadde nemlig bedt Aalbu om å passe på at så ikke skjedde.

Aalbu føler seg imidlertid sikker på at de kan snakke ut om problemene under møtet på Bogstad i august.

- Hvis Suzann ikke vil ha noe med meg å gjøre så blir det vanskelig, men nå skal vi gjøre alt for å få henne med videre. Vi ser svært gjerne at hun ser det som viktig å være en del av Team Norway, sier Aalbu videre.

Suzann Pettersen ligger for øvrig på 8. plass etter første dag av gigantturneringen Evian Masters. Les om det her. Hun går i ball med Annika Sörenstam og Michele Redman torsdag, og trioen går ut 11.43. TV 2 Nettavisen følger det norske golfesset direkte gjennom runden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere