Gå til sidens hovedinnhold

8 av 10 vil at Høgmo skal gå

10.000 har avgitt sin stemme på Nettavisens uhøytidelige spørreundersøkelse.

Nettavisen har spurt sine lesere om Per-Mathias Høgmo bør fortsette som landslagssjef i en uhøytidelig spørreundersøkelse. I skrivende stund har 10639 avgitt sin stemme, og resulatet tyder på en svært dårlig stemning blant supporterne: 79 prosent svarer at han bør gå.

Undersøkelsen kan ikke tas som et eksakt svar på hvor mange som står bak landslagssjefen, men er et solid speilbilde på hvilke følelser som rører seg etter fredagens formidable skuffelse:

Da klarte vi bare 0-0 mot Aserbajdsjan på Ullevaal stadion.

Les også: - Nå må du slutte å mase om det

Les også: Pipekonsert mot Høgmo og Norge

I kommentarfeltet under Nettavisens sak om kampen skriver en leser: «Jeg hadde trodd at Høgmo med sin kompetanse forsto at man ikke tar ut spisser og erstatter dem med midtbanelettvektere når det gjenstår under halvtimen og man trenger mål...?!!»

Leseren refererer til at Høgmo i andre omgang byttet ut Alexander Søderlund til fordel for midtbanespilleren Magnus Wolff Eikrem. Landslagssjefen gikk altså ned fra to spisser til én på stillingen 0-0.

En annen skriver: «Håpløs kampplan av Høgmo!»

Men det finnes også de som tar landslagstreneren i forsvar:

«Problemet er da ikke Per-Mathias Høgmo, men det faktum at norsk fotball har "nesten sluttet" å lage talenter. (om vi ser bort fra Martin Ødegaard )»

Etter seks gruppekamper har Norge ti poeng og Bulgaria åtte. Kroatia topper med 14, mens Italia følger på andreplass med 12 poeng. De to beste lagene i gruppen går rett til EM, mens laget som ender på tredjeplass skal ut i omspillskamp om en plass i mesterskapet.

Med kun ett poeng fredag må Norge helst slå Bulgaria borte til høsten for at det skal bli mulighet for å spille i Frankrike-EM i 2016.

Det har ikke lykkes Nettavisen å komme i kontakt med medieansvarlig for landslaget, Svein Graff, lørdag kveld.

Mener du Høgmo bør fortsette i jobben? Ta debatten her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken