RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bellamy ler av skandalen

Sist oppdatert:
Craig Bellamy hevder at Liverpool aldri har hatt det så moro på treningene som denne uka.

Se TV 2 Sportens intervju med Riise i videovinduet over!

Craig Bellamy og John Arne Riise er to av Europas mest omtalte idrettsutøvere denne uka. Waliseren skal visstnok ha angrepet nordmannen med en golfkølle under treningsleiren i Algarve i Portugal, men Liverpool har gitt alle involverte munnkurv og nekter å uttale seg i detalj om saken.

Ikke bøtelagt ennå
Et tosifret antall spillere skal dessuten bli bøtelagt denne uka, ifølge flere engelske aviser. De fleste for å ha brutt leggetiden, men for noen av spillerne skal de dreie seg om fyll og bråk. Men manager Rafael Benitez ville visstnok vente til etter Barcelona-kampen med å dele ut eventuelle bøter.

- Det er ingenting som har skjedd ennå. Jeg har ikke fått straff, jeg har ikke snakket med sjefen om det og om jeg får noe, det vet jeg ikke, sier Riise til TV 2 Sporten.

Det var ingen fyllesyke spillere i Liverpool onsdag kveld, i alle fall, da laget imponerte med en sterk 2-1-seier over Barcelona på Nou Camp. Det var den spanske storklubbens første tap på hjemmebane i europacupen siden april 2003.

Og i sentrum igjen: Craig Bellamy og John Arne Riise.

«Swing when you're winning»
Bellamy scoret 1-1-målet og spilte fram Riise til 2-1-målet. Da waliseren utlignet feiret han ved å imitere et golfslag. Verdenspressen kastet seg selvsagt på og overgikk hverandre i golfmetaforer i sine kampreportasjer. Lokalavisen Liverpool Echo satte standarden med tittelen «Swing when you're winning».

- For meg var feiringen bare en spøk. Jeg håper alle forstod det. Jeg leser ikke avisene selv, men har forstått at det som skjedde i Portugal har blitt blåst opp noe enormt, sier Bellamy ifølge Aftonbladet.

Han legger ikke skjul på at onsdagens kamp mot Barcelona er det største han har opplevd som fotballspiller.

Men hva var det egentlig som skjedde i Algarve?

- Jeg kan si det sånn: Hadde det vært noe alvorlig, hadde jeg ikke spilt mot Barcelona. Sjefen (Rafael Benitez) er steinhard, og skulle aldri ha tillat det, mener den 27 år gamle spissen.

Nærmere hverandre
Han mener at stemningen i Liverpool aldri har vært bedre enn akkurat nå.

- Vi har tatt dette for hva det er, vi har klart å le av det. Det har aldri før vært så mye spøk og latter som den siste uka. Jeg tror absolutt at det som har skjedd, har ført oss nærmere hverandre.

John Arne Riise vil fremdeles ikke fortelle hva som skjedde i Portugal. Men han forstår at Bellamy feiret som han gjorde.

- Det er klart at det var et veldig spesielt øyeblikk for ham. Han har hatt det tøft denne uka, og å gjøre mål i en sånn kamp da ... Jeg forstår at han ville feire på en spesiell måte, sier Riise.

- Sint er i alle fall det siste jeg er på en dag som denne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere