Jürgen Klopp er klar for kampen mot Manchester City

KARISMA: Jürgen Klopp snakket åpent om kampen mot Manchester City, skader og en gammel helt på torsdagens pressekonferanse.

KARISMA: Jürgen Klopp snakket åpent om kampen mot Manchester City, skader og en gammel helt på torsdagens pressekonferanse.

Liverpools tyske trener ser frem til kampen mot Manchester City.

Den karismatiske treneren snakket torsdag med pressen før storkampen mot Manchester City på lørdag. Der bekreftet han at selv om City er en tøff nøtt, så kommer hans menn til å være klare.

- Manchester City er ikke dårlige! De er et godt lag, med gode spillere og har mye erfaring. Vi kommer til å være forberedt. Jeg spilte mot dem med Borussia Dortmund og tapte ikke, minnet Klopp pressen om ifølge den engelske avisa Daily Mirror.

Kampen blir også Liverpools første gjensyn med Raheem Sterling som ble solgt fra nettopp Liverpool til Manchester City denne sommeren. Selv om overgangen ikke gikk smertefritt insisterer Klopp på at det ikke eksisterer ondt blod mellom hans klubb og Sterling:

- Jeg vet ikke hvor mange venner Raheem har her, men han er en god spiller. jeg har ikke hørt et vondt ord om han. Han er en fin gutt.

Sturridge tilbake, Sakho skadet

Klopp hadde også en oppdatering på stjernespiss Daniel Sturridge som var tilbake på treningsfeltet denne uka. Til tross for dette er ikke Klopp sikker på om han rekker kampen.

- Han var ute i fire og en halv uke. Jeg tror ikke Liverpool engang hadde en såpass pause i ferien! Han trente ikke på fire og en halv uke, men innen de første par sekundene så kunne man se kvalitetene han innehar, fortalte Klopp.

- Når du ser Daniel i trening og han gjør noe så sier du «ooh, nydelig».

Videre er Jordon Ibe tilbake, det samme er James Milner. Både Jordan Rossiter og Jordan Henderson kan være tilbake på trening neste uke, ifølge tyskeren. En som ikke er tilbake med det første er Mamadou Sakho.

- Det er gode nyheter for Sakho. Det er ikke like seriøst som først antatt. Vi ønsker ikke å gi dere et tidspunkt for når han er tilbake. Det blir før jula 2016!, spøkte den tidligere Borussia Dortmund-treneren.

Gerrard tilbake?

Den siste uken har det også gått rykter om en mulig retur for Steven Gerrard. Liverpool-legenden kan være aktuell for et treningsopphold nå som sesongen med Los Angeles Galaxy er ferdigspilt. Gerrard ble også nylig observert på Merseyside.

- Nei, han har ikke trent med oss fordi han er på ferie, men det var hyggelig å se han. Vi snakket om mange forskjellige ting. Om han ønsker å trene så får han lov til det, bekreftet Klopp.

35-åringen forlot Liverpool i sommer etter 17 år i klubben. Derfor er det en selvfølge at han skal få lov til å trene med klubben hvis han ønsker, mener klubb.

- Det er ikke vits i å spørre om. Han kan bruke Melwood (Liverpools treninganlegg) til å trene før han drar tilbake til Los Angeles, sa Klopp.

Selv vil nok Klopp aller mest ønske å trene inn taktikk før det viktige bortemøtet med Manchester City på lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.