RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

A-Rod tilbake med et smell

Baltimore (NTB-AP): Den omstridte baseballstjernen Alex Rodriguez årsdebuterte fredag for New York Yankees med en trepoengs homerun.

«A-Rod» er sportens best betalte spiller og kanskje største stjerne, men han måtte i vinter innrømme at han dopet seg tidligere i karrieren. En hofteoperasjon satte ham utenfor den første drøye måneden av sesongen, men fredag var han tilbake. Han somlet ikke med å vise hva han kan.

På det aller første kastet fra Jeremy Guthrie slo han ballen opp på tribunen og ga Yankees 3-0-ledelse over Baltimore Orioles. Det var hans 554. homerun i karrieren. Bare 11 spillere i historien har greid flere.

Yankees vant 4-0 etter å ha tapt sine fem foregående kamper.

Rodriguez ble møtt med en blanding av jubel og buing da han kom for å slå. Ikke bare har han innrømmet å ha dopet seg i sin forrige klubb Texas Rangers tidlig på 2000-tallet, i en biografi utgitt tidligere denne uken hevdes det at han dopet seg både før og etter tiden som Rangers-spiller.

Vel så alvorlige er beskyldningene om at han skal ha utvekslet informasjon med bekjente i andre klubber om kasternes strategi, for å få flere treff og pynte på den personlige statistikken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere