RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Aabrekk: - Ikke bitter

Sist oppdatert:
- Avtalen var at jeg skulle lede Vålerenga til ny trener er på plass. Den jobben er nå gjort, sier Harald Aabrekk.

51-åringen kom inn som spillerutvikler i Vålerenga under Kjetil Rekdals ledelse i 2006. Han fortsatte i samme jobb under Petter Myhre, men fikk hovedansvaret for Vålerenga da Myhre trakk seg tidligere i høst.

Tirsdag ble han løst fra kontrakten med umiddelbar virkning da Martin Andresen ble presentert som klubbens nye spillende hovedtrener.

- Dette var avtalen
Aabrekk er imidlertid ikke bitter på klubben.

- Nei. Avtalen var at jeg skulle være her til en ny trener var på plass. Den jobben er nå gjort, og jeg synes det er fornuftig av Martin å bygge opp sitt eget støtteapparat, sier Aabrekk til Nettavisen.

- Tvert imot synes jeg at det som nå skjer i Vålerenga er veldig spennende. Det er flott at de satser. Det fortjener klubben og fansen, legger han til.

- Går bra med gode nok spillere
Egil Drillo Olsen sa onsdag til Nettavisen at han er skeptisk til ansettelsen av Andresen. Aabrekk tror imidlertid at det er gode muligheter for at satsingen lykkes.

- Til syvende og sist er det spillermaterialet som avgjør. Via media har jeg skjønt at dette skal være tidenes satsing, og hvis de har gode nok spillere så går nok dette bra, sier Aabrekk.

Selv vet han ikke altfor mye om fremtiden akkurat nå, men han har lyst til å bli innen fotballen. Og det har allerede vært folk som har kontaktet ham for å høre hva han vil gjøre videre.

- Har ikke flørtet
- Men jeg har vært såpass lenge i gamet at jeg vet at det er langt fra at noen ringer til at noe skjer konkret, sier han.

Og:

- Jeg har riktignok visst om dette en stund, men jeg er såpass lojal at jeg ikke har flørtet med andre underveis. Jeg trives i rollen både som hovedtrener og spillerutvikler, men er ikke redd for å si at jeg er en trener som jobber med å utvikle spillere. Det er nok andre som er bedre som såkalte kjøp og salg-trenere, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere