RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AAFK fikk hakeslepp

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
13 minutter, to kanoner - og game over for Aalesund i Europa League.

MOTHERWELL-AALESUND 3-0 (SAMMENLAGT 4-1):

Et Motherwell utenfor sesongen er vel ikke akkurat laget som skulle skremme vannet av et godt, norsk Tippeliga-lag midt i sesongen, og med 1-1 fra Color Line Stadium i bagasjen var oppgaven til Kjetil Rekdals disipler ikke uoverkommelig.

Dessverre er «Norge» og «Europa» to ord som dessverre sjelden hører hjemme i samme setning, i alle fall hva gjelder fotball.

Bare tre minutter var gått da Steve Jennings hamret ballen i kryssfestet, og bedre ble det ikke da samme kar var frampå med et nytt skudd ti minutter senere, bare for John Sutton å styre ballen forbi Anders Lindegaard i Aalesund-målet.

3-1 til skottene totalt, og Kjetil Rekdal kunne trenge mer enn en pærebrus.

Aalesund spilte riktignok til tider bra fotball, og var farlig frampå ved flere anledninger, blant annet da Magnus Sylling Olsen fyrte av en kanon ti minutter før slutt, men ballen gikk på feil side av tverrliggeren.

I stedte var det hjemmelaget som kunne sette den siste, solide spikeren i kista de lurte seg gjennom Aafk-forsvaret, og Jonathan Page dunket inn 3-0-scoringen.

Det oppsummerte Aalesunds falks, eller mangel på sådan, ganske så greit - ballen ville rett og slett ikke de oransjes vei, og dermed er Europa-eventyret over for sunnmøringene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere