*Nettavisen* Sport.

AaFK-profiler kommer tilbake fra ulovlig ferie

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Vil være på plass i neste uke, sier Aalesund-direktør.

20.01.12 15:12

I forrige uke ble det kjent at Aalesund-spillerne Demar Phillips og Jason Morrison ikke hadde kommet tilbake fra juleferie i hjemlandet til avtalt tid.

De to profilene skulle opprinnelig møte opp med resten av troppen på Gran Canaria, der Aalesund er på treningsleir, men dukket altså ikke opp.

- Det er selvfølgelig totalt uakseptabelt at vi ikke har hørt noe, sa klubbdirektør Henrik Hoff til smp.no mandag i forrige uke.

- Kommer tilbake
Da Nettavisen kontaktet Hoff fredag ettermiddag, kunne han fortelle at Phillips og Morrison fortsatt ikke var på plass med resten av spillerne.

Hoff kunne imidlertid bekrefte at Aalesund har vært i kontakt med to spillerne og at begge i løpet av kort tid vil være på plass.

- Det er avtalt at de vil komme tilbake. Det skjer i løpet av helgen eller en gang i neste uke, sier Aalesund-direktøren til Nettavisen.

Hoff ønsker imidlertid ikke å gå nærmere inn på hvorfor de to spillerne har blitt så forsinket tilbake fra juleferien på Jamaica.

Ingen forklaring
- Det kan jeg ikke si noe om. Jeg har snakket en del med den ene av dem, men noe mer utover det kan jeg ikke si, forteller Hoff.

Klubben har heller ikke bestemt hvor vidt de to spillerne kommer til å bli straffet for dette. NRK har tidligere spekulert i at det vil medføre lønnstrekk.

- Når de kommer tilbake så skal jeg sette meg ned med dem og ta en prat. De skal få forklare seg også tar vi det derfra, avslutter Hoff.

Demar Phillips og Jason Morrison var begge svært sentrale spillere for Aalesund forrige sesong. Tangotrøyene gikk til topps i cupen og endte som nummer ni i Tippeligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag