*Nettavisen* Sport.

«AAFK-reklame» tenner Drammen

Foto: Sven-Erik Røed (Scanpix)

Søndag tar blåkledde Strømsgodset imot oransjetrøyene Aalesund til toppkamp. Akkurat dét er det ikke alle i Drammen som fått med seg.

05.10.06 20:11

Søndag er dagen Adeccoligaen kan avgjøres. Topplagene Strømsgodset og Aalesund skal ut i sitt nærmest altavgjørende oppgjør i kampen om gullmedaljen.

Oppladningen kan imidlertid Aalesund-fansen trygt legge til Drammen. Det lokale handlesenteret «Magasinet» har nemlig lagt feiringen av sin nye logo til samme helg. Den er knall oransje!

- Gi meg en sprayflaske
GodsetUnionens forum slår nærmest gnister etter den sjokkerende nyheten.

Flere av innleggene i tråden «Magasinet skaper skandale?» er sterkt kritiske til senterledelsens timing.

Flere fans oppfordrer til nedspraying av den nye senterfargen. Andre truer med å stille fyrstikker og rødsprit til disposisjon.

- Ren hets
Strømsgodset beklager hetsen av senterledelsen og tar sterk avstand fra den truende holdningen på GodsetUnionens debattforum.

«At senteret har valgt en oransje logo er selvsagt uproblematisk for oss. Senteret er en viktig og positiv samarbeidspartner gjennom mange år for klubben. Noen av innleggene på forumet kan best karakteriseres som hets, sjikane og i de verste tilfeller rene trusler», skriver klubben på sine hjemmesider.

Like uproblematisk er ikke fargevalget for hjemmesupporterne.

Selv om tråden på forumet nå er moderert, skal den ha inneholdt trusler mot personer i senterledelsen, samt trusler om boikott av en av Strømsgodsets viktigste sammarbeidspartnere.

- Jeg er sjokkert. Dette er et slag langt under beltestedet, sier Magasinets senterleder Jan Karlsen til dt.no.

Han understreker at han selv er Godset-fan på sin hals.

- Vi er alle SIF-patrioter her. Her skyter supporterne langt over mål, sier Karlsen, som sammen med resten av de senteransatte sprader rundt i knall oransje gensere foran toppkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag