RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AaFK-spiller fikk hjerteflimmer

Sist oppdatert:
Erlend Holm slapp med skrekken, da han fikk hjerteflimmer under Aalesunds treningsøkt mandag.

Problemene oppstod under en intensiv spillseksvens på liten bane, skriver Sunnmørsposten i dag. 23-årige Erlend Holm fikk plutselig tåkesyn under økten, og ble deretter rammet av hjerteflimmer.

For ikke å svime av, la han seg ned på kunstgressedekket på Color Line Stadion, mens pulsen gikk amok inne i kroppen.

- Han var rammet av hjerteflimmer i en periode på 10-15 sekunder. Vi tok EKG (elektrokardiografi) på sykehuset i går (mandag) og den så fin ut. I samråd med klubbens medisinske apparat har vi funnet ut at Erlend mest sannsynlig er tilbake i trening onsdag. Det går veldig bra med ham nå, understreker fysioterapeut Frank Mathisen til Nettavisen.

- Veldig bekymret
Og selv om fysioterapeuten beskriver episoden som relativt udramatisk, innrømmer Holm at han ble veldig bekymret da det sto på som verst.

- Jeg har aldri opplevd dette før, og var veldig bekymret akkurat da det skjedde og da jeg var på vei til legen, sier Holm til Sunnmørsposten og legger til:

- Nå går det bra med meg.

Selv tror han problemene skyldes at han har kjørt for hardt på trening med en infeksjon i kroppen.

- Jeg har vært litt småforkjøla de siste dagene. Kombinert med litt lite søvn, så følte jeg meg litt slapp, forklarer han til avisen.

Galgenhumor
For trener Per Joar Hansen var gårsdagens drama et av mange i problemrekken han har å stri med om dagen. AaFK sliter med uvanlig mange skader på denne delen av sesongen, og trønderen valgte å se på episoden med en porsjon galgenhumor.

- Vi er helt nede på grunnfjellet nå. Har bare 10-11 disponible spillere. Slik vil det også være i 14 dager fremover. Og det får jo litt komikkens skjær over seg det hele i dag, når Erlend får hjerteflimmer og Trond Fredriksen får telefon under treninga og må dra hjem på grunn av sjuk unge. Da må man nesten bare flire, sier Per Joar Hansen.

AaFK håper nå at Holm kan stille til lørdagens treningskamp mot Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere