RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AaFK vil ikke stenge portene

Sist oppdatert:
Gode værutsikter gjorde at Aalesund torsdag la ut de resterende billettene til kampen mot Bryne lørdag. Men de tør fremdeles ikke satse på like mange tilskuere som mot Molde.

AaFK har dispensasjon av NFF til å spille kampene på Kråmyra i påvente av et nytt stadionanlegg. Men fotballforbundet understreker at naturarenaen ikke holder eliteseriestandard.

- At folk betaler 150 kroner for å klatre opp i en fjellside og klamre seg fast i en fjellbjørk er imponerende - men også helt absurd, sa arrangementsansvarlig i NFF Dag Vestlund til Sunnmørsposten onsdag.

Uttalelsen faller sportslig leder i AaFK, Reidar Vågnes tungt for brystet.

- Det forteller mer om Dag Vestlund enn om sunnmøringer. Han er vel vant til å sitte i VIP-losjer rundt om i Europa, sier AAFKs sportslige leder til TV 2 Nettavisen.

- Sunnmøringer er sultne på toppfotball. Vi kler på oss, tar på oss fjellskoene og tar med oss tauet og binder oss fast til et tre, legger Vågnes til med et smil.

5500 billetter

Mandag truet AaFK med å stenge portene når man passerte 6000 tilskuere på grunn av sikkerheten. Men etter at klubben inspiserte fjellsiden på stadion torsdag - og værutsiktene var gode - la de ut resten av billettene til den viktige kampen. Torsdag hadde klubben solgt 5500 billetter.

Men de tør fremdeles ikke slippe inn like mange som mot Molde. Da var 9667 tilskuere inne på stadion.

- Vi får se hvordan det utvikler seg fra i dag og til i morgen. Er det det samme som i dag, satser vi på det samme som mot Molde, sier Vågnes til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere