Aalbu frykter været

Foto: (foto: tv 2 nettavisen)

PLANICA (TV 2 Nettavisen): Hoppsjef Jan Erik Aalbu frykter at værforholdene kan gjøre at resultatene fra fredag kan bli stående som de endelige VM-resultatene.

20.02.04 16:55

Det ble sagt på fleip tidligere i uken at hvis værforholdene ødela hoppkonkurransene lørdag, og den rette personen ledet etter første dag, så ville det bli arrangert lagkonkurranse (som planlagt) søndag. Hvis det var feil person som ledet, så ville det bli arrangert individuelt renn søndag.

Og etter første dag av årets skiflygings-VM så leder altså en tysker¿

- Späth hoppa for all det veldig bra i dag, og det er fortjent at han leder, for han hadde ikke spesielt gode forhold i andre omgang. Og det er veldig moro for Tyskland, som har slitt en stund. Men jeg håper inderlig at det blir renn i morgen, sier Jan Erik Aalbu.

Torsdag fortalte værmeldingene at det skulle bli flotte forhold fredag, dårlig lørdag og bra igjen på søndag. Nå slo ikke værmeldingen til for fredag, og Aalbu håper de heller ikke slår til for morgendagen.

- For å si det sånn, så tror jeg ikke Späth eller Kiuru vinner sammenlagt, hvis det blir renn i morgen. Det står mellom Ahonen og en nordmann, sier han.

Og hoppsjefen har endret seg når det gjelder muligheten for å få en verdensrekord.

- Da jeg kom ned hit sa jeg at det var umulig å sette verdensrekord. Men det har jeg ombestemt meg på. Etter den andreomgangen i dag, så ser jeg det som fullt mulig å sette rekord, sier han videre.

Jan Erik Aalbu er som de andre nordmennene optimist hvis det blir renn i morgen.

- Men lørdagen kan altså gå fløyten. Og da spørs det hva som skjer søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.