RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalbu tilbake i FFK


Andreas Aalbu (t.h.) forlater Ull/Kisa til fordel for gamleklubben Fredrikstad. Her i duell med Brynes Andreas Jacobsen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Andreas Aalbu (t.h.) forlater Ull/Kisa til fordel for gamleklubben Fredrikstad. Her i duell med Brynes Andreas Jacobsen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Fredrikstad styrker laget med Andreas Aalbu i jakten på opprykk til 1. divisjon.

Aalbu vender dermed tilbake til klubben han spilte for i 2015 og 2016. Siden har Aalbu gjort det godt som spiss i Ull/Kisa i 1. divisjon.

– Vi er glad for å kunne knytte til oss Andreas. Han har svært gode holdninger, har erfaring fra 1. divisjon og kjenner klubben godt fra tidligere opphold. Andreas er hardtarbeidende, sterk i luftrommet og god i oppspills-fasen, sier FFK-trener Per-Mathias Høgmo.

Aalbus avtale med Fredrikstad går ut 2019-sesongen. Hans første kamp for FFK i sitt andre opphold blir mot Moss 12. august.

– Jeg er veldig stolt over å få muligheten til å komme tilbake til klubben. Jeg føler jeg har noe uoppgjort her og skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at vi rykker opp. Jeg gleder meg stort til å ta på meg FFK-drakta og løpe ut på Stadion igjen, sier Aalbu.

Fredrikstad ligger på annenplass i 2. divisjon avdeling 1 etter 13 serierunder. Tre poeng skiller opp til lederlaget Raufoss. FFK har kun tapt én seriekamp denne sesongen.

Denne sesongen har Aalbu bare fått starte tre seriekamper for Ull/Kisa. Han har også ni innhopp for Jessheim-klubben, men står uten scoring i 1. divisjon i 2018.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere