Aalbu vil ikke ha Romøren-show

Foto: (foto: scanpix)

I fjor hoppet Bjørn Einar Romøren med slips og skjorte i avslutningsrennet i Planica. Men ikke forvent at han gjør det samme i avslutningsrennet i Holmenkollen på søndag.

09.03.04 13:27

Romøren selv antydet overfor TV 2 Nettavisen under skiflygings-VM i Planica at han kunne komme til å finne på noe sprell i Holmenkollen. Uten at han hadde planlagt noe konkret.

Blir skuffet
Hoppsjef Jan Erik Aalbu vil ikke at den fargerike hopperen skal showe for mye i Holmenkollen.

- Jeg blir skuffet hvis han stiller med skjorte og slips i Holmenkollen. Det vil si: Hvis han kan garantere at han hopper like langt med slips og smoking, skal han få lov.

- Men vi har et ansvar overfor både arrangører og publikum å gjøre vårt aller beste. Vi har en jobb å gjøre. Dessuten ligger Bjørn Einar på sjuendeplass i World Cup, og har sjanse til å klatre enda høyere, sier Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen.

Høy premie
Det er også økonomiske grunner for Bjørn Einar å la være å stille i showutstyr i Holmenkollen. Det er 25.000 euro i premie til den som vinner Nordic Tournament. Det vil si rennene i Lahti, Kuopio, Lillehammer og Holmenkollen.

Omregnet til norsk valuta tilsvarer det 216.000 kroner. Hittil i år har Bjørn Einar Romøren tjent om lag 390.000 kroner. Over 100.000 av dem kom i Lahti søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag