Gå til sidens hovedinnhold

Aalesund droppet Dadi

Aalesund har droppet planene om å hente den franske spissen Eugene Dadi - men fortsetter spillerjakten med uforminsket styrke.

Aalesund bestemte seg forrige uke for å tilby Tranmere-spissen Eugene Dadi kontrakt. Men overgangen strandet da klubben ikke lykkes i å bli enige om 32-åringens personlige kontrakt.

- Vi har avsluttet forhandlingene med Dadi. Det var ikke mulig å komme til enighet uten at jeg vil gå i det delaljer om forhandlingene. Men nå har vi trukket oss, bekrefter Aalesunds trener Ivar Morten Normark overfor TV 2 Nettavisen.

Den fargerrike Aafk-treneren varsler imidlertid at det kan dukke opp nye spillere til klubben før overgangsvinduet stenger 31. august.

- Vi er i konkrete forhandlinger med både klubber og spillere, men vi ønsker ikke å gå ut med navn, sier en ordknapp Normark.

På brassejakt
De siste dagene har brasilianerne Paulinho Guara (Örgryte) og FC Københavns Alvaro Santos blitt koblet til Aalesund. Begge spissene er 25 år, og Guara scoret ett mål da Örgryte slo Häcken 1-2 i Göteborg i går. Normark satt på tribunen i Göteborg og så Paulinho score, men vil likevel ikke si hvem han finsiktet.

- Vi har bestemt oss for å ikke si hvilke spillere vi ønsker offentlig før noe eventuelt blir klart, sier Aalesunds trener.

- Er det kun i angrepet du vil forsterke?

- På keeperplassen er vi godt besatt, så det er utespillere vi er på jakt etter, er alt Normark vil svare.

Viking-aktuell?
Normark skrev under på en ny treårsavtale med Aalesund tidligere i sommer. Han har likevel fått med seg at Viking er på trenerjakt etter at det i går ble klart at Roy Hodgson forlater Stavanger-klubben til fordel for den finske landslaget neste sommer.

- På generelt grunnlag kan jeg si at når det er flyt av spillere som er under kontrakt, kan også dette skje med trenere. Det ser vi blant annet i England, konstaterer Normark.

- Har du vært i kontakt med Viking?

- Det har jeg absolutt ingen som helst kommentar til, sier treneren.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg