RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalesund får heteslag

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Rekdals disipler kommer til å få det hett i kveldens kamp på Kypros. Sjekk vår oddstrippel.

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Gutan spiller heavy Metall
Lunsjtips Bjerke: Emil bak Superman
Galopp: Lettløst på Øvrevoll?

Basel sørget for at det ble fullklaff for Sportspills oddstips for andre dag på rad onsdag. I tillegg gikk langskuddet (uavgjort i BATE Borisov - Debrecen) inn til 3,15 i odds.

Torsdagens langoddsprogram inneholder flere interessante kamper fra tredje runde av Europa League-kvalifiseringen.

Vi startet dagen med et tips på hjemmeseier til Tromsø mot Metallurg Donetsk og fortsetter med en Europa-trippel til 3,92 i dagens andre oddstips.

Dagens langskudd
86. Bnei Yehuda - PAOK Saloniki H 2,75

Bnei Yehuda tok seg enkelt videre til tredje runde i Europa League-kvalifisering på bekostning av armenske Shirak Gyumri. Tapte bare to hjemmekamper i den israelske serien forrige sesong. PAOK Saloniki har hatt noen avganger på sentrale spillere i sommer, og dette er sesongens første offisielle match. 2,75 på hjemmesterke Bnei Yehuda kan prøves.

102. Videoton – Gent H 3,15
Videoton har etablert seg som en av de beste og rikeste klubbene i Ungarn og har tatt gull og sølv i serien de to siste sesongene. Spilte uavgjort i begge møtene med brukbare Slovan Bratislava forrige kvalifiseringsrunde i Europa League, men tok seg videre på bortemålsregelen. Gent har mistet store deler av førsteelleveren fra forrige sesong og overbeviste ikke mot lille Differdange 03 fra Luxembourg forrige runde. Hjemmeseier til 3,15 er ok betalt.

Dagens avslag
75. Arsenal Kiev – Mura H 1,22
Arsenal Kiev er ikke blant de beste lagene i Ukraina og har åpnet sesongen med 1-0-2 og 3-8 i målforskjell i den hjemlige ligaen. Mura har heller ikke startet bra i den slovenske ligaen (0-1-2), men endte på tredjeplass forrige sesong. 1,22 på hjemmeseier hopper vi elegant over.

Vinn på trav med Nettavisens eksperter:

Dagens spill
80. APOEL Nicosia – Aalesund H 1,28
APOEL slo ut Lyon i sluttspillet i Champions League forrige sesong, men møtte veggen mot Real Madrid i kvartfinalen. Vant også sluttspillet i den hjemlige serien. Tok seg videre til denne runden ved å beseire FK Senica 3-0 sammenlagt.

Aalesund sikret avansement til tredje runde med 5-0 hjemme mot KF Tirana etter å ha spilt 1-1 borte. Amund Skiri, Peter Orry Larsen, Magnus Sylling Olsen, Adam Sellami Honningsvåg og Demar Phillips står over dette oppgjøret, mens Ville Jalasto er solgt til Stabæk. AaFK Slet mot Stabæk i helgen, men vant til slutt 3-1 takket være en god andreomgang.

Det er meldt 30 grader og høy luftfuktighet i Nikosia ved kampstart, noe som ikke er til Aalesunds fordel. Kypriotene gleder seg nok lite til å spille på uvant kunstgress i returkampen, så de er nødt til å satse offensivt i kveld for å skaffe seg et godt utgangspunkt.

91. Servette FC – Rosenborg o/u 2,5 mål B 1,70
Servette tok seg videre til denne runden med 5-1 sammenlagt over armenske Gandzasar. Endte på femteplass i serien forrige sesong, men har startet med tre strake tap og sisteplass denne sesongen. Tapte lørdag hele 1-5 for Lausanne, som ikke hadde scoret et eneste mål på de to første kampene.

Rosenborg slet voldsomt mot lille Ordabasy fra Kasakhstan i forrige runde, men et overtidsmål med 10 mot 11 spillere sikret avansementet. Ble presset bakover av Tromsø i andre omgang søndag, men reddet et viktig poeng i medaljestriden.

Mangler Steffen Iversen (akilles), Rade Prica (karantene) og Simen Wangberg (karantene) til dette oppgjøret og er dermed klart svekket i angrep.

Servette har bare scoret ett mål på de tre første seriekampene, og et Rosenborg uten Prica og Iversen er normalt ikke veldig målfarlig på bortebane i Europa-sammenheng. Spill på at kampen ender under 2,5 i odds anbefales.

93. Twente – Mlada Boleslav (0-1) H 1,80
Twente ble nummer seks i den nederlandske ligaen forrige sesong. Slo de finske serielederne Inter Turku hele 5-0 på bortebane i forrige kvalifiseringsrunde.

Mlada Boleslav kom på fjerdeplass i den tsjekkiske ligaen forrige sesong og åpnet med 0-1-tap i helgen. Slo ut den islandske miniputten Thor Thor Akureyri uten i forrige kvalifiseringsrunde. Ifølge rapporter på diverse oddsnettsider stiller tsjekkerne sterkt redusert til kveldens kamp. Kaptein og angriper Marek Kulic er en av 11 spillere som skal være på skadelisten. Verst har det gått utover forsvaret og midtbanen.

Twente er normalt et par hakk bedre enn Mlada Boleslav på hjemmebane, og med slik skadeproblemer for tsjekkerne bør dette bli en klar hjemmeseier.

Dagens andre oddstips blir dermed:
80. APOEL Nicosia – Aalesund 1,28 - 4,00 - 6,95
91. Servette FC – Rosenborg o/u 2,5 mål 1,70 - 1,70
93. Twente – Mlada Boleslav (0-1) 1,80 - 3,50 - 7,55
Samlet odds: 3,92
Klikk her for å levere dette spillet!

Dagens første oddstips finner du her: Gutan spiller heavy Metall

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere