*Nettavisen* Sport.

Aalesund henter nederlandsk back

Aalesund-trener Lars Bohinen styrker stallen med nederlenderen Kenny van der Weg i jakten på opprykk til eliteserien. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Aalesund-trener Lars Bohinen styrker stallen med nederlenderen Kenny van der Weg i jakten på opprykk til eliteserien. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Kenny van der Weg (28) er klar for opprykksjagende Aalesund. Nederlenderen kan spille både venstreback og midtstopper.

Han har spilt for Breda i hjemlandet, Roeselare i Belgia og Hamilton og Ross County i Skottland. Han er i øyeblikket uten kontrakt og kan derfor hentes utenfor overgangsvinduet.

– Kenny er en spiller med en flott CV. Han har spilt stopper i Skottland i lang tid og har gjort det på et høyt nivå. Han er en stor og sterk spiller med fin venstrefot og er god i duellspillet, sier AaFK-trener Lars Bohinen i en pressemelding fra klubben.

– Det er begrenset hvor godt vi kjenner spilleren, men vi har fått gode referanser, har sett det vi kan av video og pratet med ham i flere omganger. Vi aksepterer at han ikke er i kampform ennå. Det er en stor fordel at han har spilt mye i en trebackslinje tidligere, sier Bohinen.

Van der Weg er i øyeblikket i hjemlandet og venter på at hans første barn skal bli født.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.