*Nettavisen* Sport.

Aalesund tar en sjelden storseier

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Kjetil Rekdal og Aalesund går mot historiens beste plassering. Sjekk dagens andre oddstips.

17.10.10 11:59

Langoddsen ruller videre, og vi avslutter kvelden med et spill på to av våre hjemlige lag som skal ha gode sjanser i sine hjemmekamper i kveld.

Les også søndag:
Oddstips 1: Vi stoler på baskerne
Tippetips:Rosenborg kan avgi poeng
Travtips Jarlsberg: I kveld løsner det for Halle
Sjekk også: Lesernes oddstips søndag

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Aalesund - Sandefjord
Aalesund holder fjerdeplassen per i dag, og målet for de fire siste rundene må være å beholde den. Det er 8 poeng opp til Tromsø, så det skal skje veldig mye rart for at Rekdals menn tar bronsen. 8-3-2 på hjemmebane er sterkt av Aalesund. Demar Phillips (lyske) og Magnus Sylling Olsen (kne) er begge uaktuelle i dag.

Sandefjord er klar for Adeccoligaen. Det er mange år siden et lag har stått med 8 poeng fire runder før slutt i Tippeligaen. 0-2-11 er fasit på bortebane, og dagens forventede tap blir eventuelt det åttende på rad. Sist bortekamp røk man 0-5 mot Odd. Folk sier at Sandefjord bare har æren igjen å spille for, men det ser sannelig ikke ut til å være videre motiverende. Vi leser på rbnett.no at Alexander Gabrielsen trøbler med krampetendenser i et lår og er usikker. Samir Saric er langtidsskadd. Ørjan Røyrane klar for spill igjen.

Sandefjord er ferdigspilt og dette blir lett match for Aalesund hvis de spiller som de pleier. De bør gidde å vinne 2-0 eller 3-0. Vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,62 i en dobbel med Alta.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Alta - Sandnes Ulf
Det er tett i midtsjiktet av Adeccoligaen, og Alta trenger poeng for å sikre ny kontrakt, samtidig som de med en god sesongavslutning kan kapre en kvalifiseringsplass og muligens rykke opp i Tippeligaen. Man har 6-3-3 i Finnmarkshallen og ingenting er umulig. Det ble bare 1-1 hjemme mot Løv-Ham sist, men før det slo man Fredrikstad 2-1 og Strømmen 3-1.

"Spillerne fikk en slags vinterferie i forrige uke, så jeg satser på at batteriene er fulladet foran den siste måneden med kamper. Spillerne som har slitt med skader er nå friske, så på søndag kan vi stille med vårt absolutt sterkeste mannskap", sier spillende trener Aasmund Bjørkan til Altaposten.

Sandnes Ulf jobber på spreng for å berge plassen, og det ser ut til å kunne lykkes, men det er meget spennende. Gode lag jager like bak, og med tap for Løv-Ham og Fredrikstad i de to siste før landslagspausen slapp Sandes Ulf seg litt ned igjen etter en rekke på 3-1-0 og nå må man ha poeng. Med 5-2-5 på bortebane er de stadig sterkest på reise.

Målvakt Bo Andersen er nå tilbake etter to kampers suspensjon. Ellers har toppscorer Morten Eriksen hatt et dilemma der han måtte velge mellom å droppe denne kampen eller risikere å sitte stuck i Alta mens kjæresten føder. Han blir hjemme med mindre det fødes raskt og effektivt før avreisen mot nord, det er lite trolig, og dette svekker Sandnes Ulf. Trener Asle Andersen har den siste uken terpet 4-3-3 som et alternativ til den vanlige 4-4-2-formasjonen. – Hvis Morten ikke er med så vil jeg vurdere 4-3-3, sier treneren til Sandnesposten. Det ligger an til Allan Borgvardt på topp, med Vetle Myhre på benken som mulig erstatter.

Her blir det nerver og spenning fra første spark på ballen. Alta er sterke hjemme og skal slå et noe svekket Sandnes Ulf i Finnmarkshallen. H til 1,75 er akkurat hva vi håpet på, og i en dobbel med en klar Aalesund-seier får vi 2,84 i odds. Det er greit, vi satser 100 kroner på denne, innen klokken 17.55.

63. Aalesund - Sandefjord (0-1) 1,62 3,90 3,30
66. Alta - Sandnes Ulf 1,75 3,40 3,20

Total odds: 2,84

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.