RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalesund utsolgt for sesongkort

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Aalesund har allerede solgt ut samtlige 7500 sesongkort foran kommende sesong i Tippeligaen.

Snaue to måneder før seriestart, hersker det ellevill fotballfeber i Aalesund. Den nyopprykkede klubben har ikke mulighet til å selge flere sesongkort.

Samtlige er allerede revet bort.

- Vi har solgt ut alle de 7500 kortene vi hadde for salg. Vi har overhodet ikke mulighet til å selge mer, til tross for at vi fremdeles merker en enorm pågang, opplyser driftsansvarlig Eva Welle i Aafk til TV 2 Nettavisen.

Kan ikke selge mer
Den totale kapasiteten på Aalesunds nye Color Line Stadion er på 10.662 tilskuere. Det nye anlegget, som blant annet har kunstgressbane, innvies mot Odd Grenland 17. april.

- Grunnen til at vi ikke kan selge mer sesongkort, er at vi må ha noen billetter ledige for salg til hver hjemmekamp, samtidig som bortefansen også må få sin dose, forklarer Welle.

Hun er svært overrasket over den store interessen rundt Aalesund.

- Vi hadde i januar et håp om å kanskje selge 3000 sesongkort. At vi nå har solgt ut samtlige 7500, er utrolig gledelig for oss, forteller Welle.

Stort salg
Også de øvrige Tippeligaklubbene merker en enorm pågang med tanke på antall solgte sesongkort. Blant annet har Viking, Vålerenga, Rosenborg og Brann solgt over 8000 sesongkort foran Tippeliga-sesongen 2005.

52 dager før seriestart ligger det an til ny publikumsrekord i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere