RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aas fortsetter i Odd

Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Gladmelding til alle Odd-fans: Alexander Aas fortsetter etter alt å dømme i klubben i tre nye år.

Alexander Aas bestemte seg i høst for å prøve lykken i utlandet etter at han ikke ble enig med Odd om en ny kontrakt.

Men etter et prøveopphold i Wolverhampton, som endte uten kontraktsforslag, tyder nå det meste på at Aas likevel blir værende på Odd Stadion.

- Vi er i veldig positive sluttforhandlinger med Alexander Aas. Jeg tror vi blir enige om svært kort tid. Jeg føler vi er veldig nære en løsning. Det gjenstår svært lite før vi enige om en ny treårsavtale for Alexander Aas, sier en fornøyd Odd-direktør Tom Helge Rønning til TV 2 Nettavisen.

Ønsker fremdeles Hansén
Rosenborg-stopperen Torjus Hansén har den siste tiden deltatt på Odds treninger, og Rønning bekrefter at de ønsker å hente ham tilbake til Skien.

- Vi snakket med ham om en kontrakt før jul, og det er en spiller vi er interessert i. Men foreløpig er vi ikke kommet frem til noe konkret. Det er en del finansielle problemer som må løses dersom det skal bli noe overgang, sier Rønning.

Odd har etter sesongslutten ifjor sikret seg Per Nilsson fra AIK og den lynhurtige vingen Fernando de Ornelas fra en klubb fra Kypros.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere