RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aas vil til utlandet

Foto: Svanpix
Sist oppdatert:
Kontraktsforhandlingene mellom Odd Grenland og Alexander Aas brøt sammen tirsdag. Nå vil backen til utlandet.

Odd Grenland var veldig optimistiske med tanke på å komme til enighet om en ny kontrakt med landslagsaktuelle Alexander Aas, men tirsdag brøt forhandlingene sammen.

- Jeg følte at det var riktig å si nei takk til Odds tilbud. Det var skapt et inntrykk av tilnærmet enighet, men jeg måtte dessverre konkludere med at avstanden er for stor, sier Aas til Telemarksavisa.

I utgangspunktet vil han helst til utlandet, men ser ikke bortfra at andre klubber i Tippeligaen kan bli aktuelt.

- Jeg hadde utelukket norske klubber. Nå må jeg kanskje revurdere den beslutningen. Og jeg har ikke god tid. Uten kontrakt og lønn bør ting skje relativt fort. Heldigvis har jeg trent godt i tre uker, er i fin fysisk form og veldig klar til å vise meg fram for andre klubber, sier han.

Og partene var langt fra hverandre i forhandlingene.

- Totalt sett var vi ikke i nærheten av enighet. Derfor kommer jeg ikke til å be om et nytt møte. Ballen er hos Tom Helge Rønning, sier han.

Men Odd Grenland har ikke gitt helt opp håpet om å ha Aas på høyrebacken neste sesong.

- Det er iallfall Odd som må ta et initiativ. La meg si det sånn at vi ikke har avskrevet Alexander. Jeg kommer til å ta en runde med eget styre og Grenland Fotball, sier Rønning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere