RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Abiodun tilbake med mål

Foto: Geir Otto Johansen (Scanpix)
Sist oppdatert:
HamKam gjorde jobben mot Notodden og tettet Moldes luke.

HAMKAM - NOTODDEN 3-1. Han kom sent, men godt HamKams Oluwasegun Abiodun. Lenge fryktet man på Hamar at nigerianeren ikke ville rekke hjem til Norge i tide til søndagens kamp, fordi søsteren hans var blitt syk hjemme i Nigeria.

Men Abiodun kom, og Abiodun leverte. Han var et konstant uromoment for bortelagets forsvar og punkterte kampen på overtid med sin 3-1-scoring.

Fornøyd Erlandsen
Joha Pasoja og John Anders Rise sørget for de to andre HamKam-målene, mens Kenneth Kvalheim scoret for Notodden. Hamar-laget er nå bare ett poeng bak serieleder Molde.

- Det er vanskelig å spille mot lag som ligger bakpå, men jeg er fornøyd med måten spillerne løste dette på, sier trener Arne Erlandsen til ostlendingen.no.

Erlandsen var også fornøyd med comebacket til Kenneth Dokken, som spilte fra start i sin første kamp for HamKam etter utlånsavtalen med Strømsgodset.

- Ja, Dokken er god og har et stort register. Han spiller godt, men har samtidig mye å gå på, særlig i sideforskyvingen, sier Erlandsen.

- Sinnsykt deilig
Bodø/Glimt fulgte opp med 2-0-seier over Sparta Sarpsborg etter mål av Randall Brenes og Even Iversen.

- Det var sinnsykt deilig å endelig komme i gang. Og kampen bærer litt preg av at det er den første etter tre ukers avbrekk. Vi er ganske så varierende i prestasjonene, sier Kent Bergersen til klubbens hjemmeside.

Bjørn Ingvar Kydland gjorde hat-trick da Bryne knuste Raufoss hele 6-0.

Lørdag tjuvstartet Molde og Løv-Ham runden, og hjemmelaget vant solide 4-1 etter hat-trick av kaptein Daniel Berg Hestad.

Se alle resultatene i Adeccoligaen her.
Se tabellen her.
Se toppscorerlista her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere